http ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ: Από κοινού λύση συνεργασίας με τον Παύλο Προβατίδη
Monday, 13 May 2019 14:24

ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ: Από κοινού λύση συνεργασίας με τον Παύλο Προβατίδη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παύλο Προβατίδη, μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας και μάλιστα επιτυχημένης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει  τα εξής: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα στον άνθρωπο και άριστο οικογενειάρχη και μετά στον προπονητή Παύλο Προβατίδη, που εργάστηκε σκληρά αυτά τα τρία χρόνια και κατάφερε, με τη βοήθεια και τη στήριξη της Διοίκησης της ομάδας, να ανεβάσει επίπεδο αυτό το ιστορικό σωματείο. Η πόρτα της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους σαν τον Παύλο...Καλή συνέχεια κόουτς...Θα είσαι πάντα ένας από εμάς».

Το ευχαριστήριο του Παύλου Προβατίδη…

«Κάπως έτσι ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια με μια δήλωση μου που ουσιαστικά ήταν μια υπόσχεση (Η ΑΕΚ Καβάλας είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα σε όλους τους τομείς και πρέπει να έχει στόχους υψηλούς. Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα).

Δούλεψα με όλη μου την ψυχή γι΄ αυτήν την ομάδα υπήρχε μια σταθερή φιλοσοφία, ένα σταθερό πλαίσιο, μια βάση στην οποία χτίσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα που κατά γενική ομολογία έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα και η ουσία σε σχέση με την φιλοσοφία μας είναι ..Κακουλίδης, Λυμπεράκης, Λεγάτος, Μαλαμίδης…. Παιδιά που παίζουν ανταγωνιστικά σε υψηλότερο επίπεδο και υπάρχουν παιδιά στην ΑΕΚ με πολλή ταλέντο και θα υπάρχει και συνέχεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, προπονητές ακαδημίας, διοίκηση, τον απλό κόσμο που στηρίζει τον οργανισμό ΑΕΚ για την αγάπη που μου έδωσαν. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα ή πλήγωσα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες μου Πουρσαϊτίδη και Φραγκάκη. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που ότι και να πω για αυτόν είναι λίγο. Ευχαριστώ Σταμάτη Τσαμαρη πρόεδρε και φίλε μου που ήσουν κοντά στα εύκολα και πολύ κοντά μου και το στήριγμα μου στα δύσκολα. ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΚ, με εκτίμηση ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ».

Read 1147 times Last modified on Monday, 13 May 2019 14:26

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker