http ΕΠΣΚ: Ο τελικός Κυπέλλου είναι γιορτή για όλους
Thursday, 18 April 2019 13:48

ΕΠΣΚ: Ο τελικός Κυπέλλου είναι γιορτή για όλους

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου του 40ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας συμφώνησαν ότι ο τελικός είναι μια γιορτή και προσκάλεσαν τους φιλάθλους να βρεθούν στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» την Μεγάλη Τετάρτη 24/4 και ώρα 3.30μ.μ.

Στο ραντεβού, το πρωί της Πέμπτης 18/4, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας Χρήστος Παρασκευάς, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Παναγιώτης Διακουμής και Γιώργος Πριονίδης, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Μπέης, οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ της διοργάνωσης, του Αετού Οφρυνίου και της Αναγέννησης Λιμεναρίων αλλά και ο προπονητής της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Τάσος Τσαπανίδης.

Ο Χρήστος Παρασκευάς σημείωσε τα εξής: «Βρισκόμαστε στον 40ο τελικό του Κυπέλλου και συγχαίρουμε τους δύο φιναλίστ, Αετό Οφρυνίου και Αναγέννηση Λιμεναρίων, για την πορεία τους. Φτάσαμε στο τέλος του δρόμου και την ερχόμενη Τετάρτη θα έχουμε την κορύφωση με την στέψη και τις απονομές. Ο τελικός θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 3.30 το απόγευμα και προσκαλούμε τους φιλάθλους να τον παρακολουθήσουν. Στον φετινό τελικό έχουμε την ιδιαιτερότητα ότι συμμετέχουν δύο ομάδες από το άκρα του νομού».

Ο Σωτήρης Χατζηπαναγιώτης, εκπρόσωπος της Αναγέννησης Λιμεναρίων, ανέφερε ότι η συμμετοχή του συλλόγου της Θάσου στον τελικό του Κυπέλλου είναι ιστορική μέρα και στη συνέχεια είπε: «Είναι η πρώτη φορά για το σύλλογο μας, είναι μια μεγάλη γιορτή για μας. Η Αναγέννηση ιδρύθηκε το 1977 και υπηρετεί το τοπικό ποδόσφαιρο. Έχουμε ελάχιστες προσθήκες στο ρόστερ μας με ποδοσφαιριστές εκτός νομού και παράλληλα έχουμε πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομής. Αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο μας και μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Κανείς δεν παίζει για να χάσει. Δεν παύει όμως να είναι ένας  αγώνας γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τημ, τον κ. Τάσο Τσαπανίδη και τον Γιάννη Αγγελίδη για την προσπάθεια τους. Είμαστε μια ομάδα λαϊκής βάσης, επιβιώνουμε μέσω της προσφοράς του κόσμου». Συμπλήρωσε δε ότι ο κόσμος των Λιμεναρίων έχει ήδη κινητοποιηθεί για να ταξιδέψει στη Καβάλα και να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα στον τελικό.

Ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου, Νίκος Λαμπίδης, πήρε στη συνέχεια τον λόγο και ανέφερε: «Ο τελικός Κυπέλλου είναι γιορτή ποδοσφαίρου. Εμφανιζόμαστε ως φαβορί όμως δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας. Είναι ο τρίτος μας τελικός στα τελευταία χρόνια, έναν κερδίσαμε και έναν τον χάσαμε. Χάσαμε από τον Κεραυνό Πέρνης και τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Διαθέτουμε καλή ομάδα, έχουμε στόχο να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας. Η Αναγέννηση Λιμεναρίων είναι μια ιστορική ομάδα, που διακρίθηκε παρά το ότι είναι στο νησί και είναι μακρινές οι αποστάσεις. Συγχαρητήρια στον κ. Τσαπανίδη και στον κ. Σίτσα για την δουλειά που έκαναν και έφτασαν οι δύο ομάδες στον τελικό. Ο προπονητής μας όπως ξέρετε έχει αποχωρήσει και στον τελικό θα καθίσουν στον πάγκο ο Γιάννης Ζέρβας και ο Νίκος Μιχαλής. Τις προπονήσεις της ομάδας κάνει ο Κώστας Καραγιαννίδης που κατέχει και δίπλωμα».

Ο προπονητής της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Τάσος Τσαπανίδης, είπε από την πλευρά του:  «Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την καλή τους πορεία στο θεσμό. Όσο για μας, η συμμετοχή μας στον 40ο τελικό είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Είναι η 1η φορά που φτάσαμε σε τελικό, ο Αετός είναι φαβορί όμως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να καταφέρουμε κάτι καλό θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και να εμφανιστούμε δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα κλειστούμε, έχουμε φιλοδοξίες και θα παλέψουμε ώστε αν μπορέσουμε να κάνουμε την έκπληξη».

Ο Σάκης Μήτρακας, μίλησε εκ μέρους του Αετού Οφρυνίου, καθώς όπως επεσήμανε ο Χρ. Παρασκευάς είναι ο βοηθός προπονητή, ο πρώτος προπονητής όταν ανασυντάχθηκε ο Άρης Ακροποτάμου. Ο πολύπειρος και πολυπράγμων παράγοντας ανέφερε σχετικά: «Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Καβάλας για την τέλεια διοργάνωση του Κυπέλλου αλλά και στην Αναγέννηση Λιμεναρίων για την προσπάθεια και την παρουσία στον τελικό που είναι γιορτή. Έχω 40 τελικούς στην πλάτη μου, από την παρουσία μου στα δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Καλούμε, τους φιλάθλους του Αετού, της Αναγέννησης αλλά και της Καβάλας να έρθει στο «Ανθή Καραγιάννη». Θέλουμε τον τίτλο και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας. Πέρυσι είδαμε τον Άρη Αβάτου και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να προχωράνε και έβαλαν στο ταμείο τους αρκετά χρήματα. Καήκαμε από το χυλό και τώρα φυσάμε και στο γιαούρτι. Σεβόμαστε την Αναγέννηση και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος αλλά και ο πιο τυχερός».

Ο Γιώργος Μπέης ανακοίνωσε ότι διαιτητής του τελικού θα είναι, μετά από κλήρωση, θα είναι ο Τάσος Τσιλίκας με πρώτο βοηθό τον Τάσο Καρασαββαϊδη. Ο Αντώνης Κουκούμης που αρχικά είχε οριστεί ο 2ος βοηθός δεν μπορεί να παίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οπότε θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως θα τιμηθούν δύο πρόσωπα (ένα από κάθε ομάδα), ο MVP αλλά και ο σκόρερ της αναμέτρησης.  

Read 1001 times Last modified on Thursday, 18 April 2019 13:51

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker