http Ανακοίνωση του Μακεδονικού Αγιάσματος
Sunday, 17 February 2019 14:34

Ανακοίνωση του Μακεδονικού Αγιάσματος

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση του Μακεδονικού Αγιάσματος ανάρτησε στη σελίδα του συλλόγου στο fb ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς παράγοντες, όπως αναφέρουν, που επηρεάζουν την έκβαση μιας αναμέτρησης. Εκφράζει μάλιστα την αμέριστη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου του τόπου και καλεί άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες που αναλογούν προκειμένου τη βελτίωση του τοπικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Πιστοί στο δόγμα της ευγενούς άμιλλας που προσφέρει ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο συνηθίζουμε ως Μακεδονικός Αγιάσματος να αποφεύγουμε την ενασχόληση με παράγοντες που επηρεάζουν σε μεγάλο μάλιστα βαθμό την έκβαση μιας αναμέτρησης. Είναι όμως εκείνες οι κάποιες στιγμές που δίνουν την αφορμή όχι μόνο ν’ ασχοληθούμε αλλά να φτάσουμε σε σημείο να κατακρίνουμε και να θίξουμε τώρα μάλιστα που νιώθουμε πως οι κόποι και ο ιδρώτας των αληθινών πρωταγωνιστών παραγκωνίζονται…

Στην πρόσφατη αγωνιστική, γίναμε μάρτυρες των προαναφερθέντων στο γήπεδο του Χαλκερού και την αναμέτρηση της ομάδος μας απέναντι στον τοπικό Ποσειδώνα. Πιο συγκεκριμένα, σε μια ανεπανάληπτη παράσταση οι ποδοσφαιριστές μας αντίκρισαν, προσέξτε τον αριθμό, 13!! φορές στο σύνολο την κίτρινη κάρτα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αρχηγός μας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη σε μαρκάρισμα που παράβαση δεν θεωρούμε πως υπήρξε. Νωρίτερα μάλιστα δέχτηκε την πρώτη κάρτα έπειτα από διαμαρτυρία, ως όφειλε ως αρχηγός. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ουδέποτε στο παρελθόν της μακροχρόνιας καριέρας του δεν έχει αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Το αστείο ακόμη της υπόθεσης είναι πως από αυτές τις 13!! υποδείξεις, (μετά βίας τόσες τον αριθμό έχουμε αντικρίσει σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο) οι 2 είχαν αποδέκτες ισάριθμους αναπληρωματικούς!! ποδοσφαιριστές. Από αυτή τη μανία, δε ξέφυγε ούτε ο προπονητής της ομάδας μας, με δικαιολογία την έντονη διαμαρτυρία. Δεν θα μπορούσαμε επίσης να παραλείψουμε τα 9!!! λεπτά επιπρόσθετου χρόνου που κρατήθηκαν δίχως μάλιστα να υπάρχει σοβαρός λόγος που να δικαιολογούσε αυτή την απόφαση.

Ως συνέπεια αυτής της αδικαιολόγητης καθυστέρησης, στα τελευταία δευτερόλεπτα του εξτρά χρόνου υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών εις βάρος μας, μην έχοντας όμως νωρίτερα υποδείξει επιθετικό φάουλ υπέρ του αμυντικού της ομάδας μας.

Εν συνεχεία των παραπάνω δε θα επιτρέψουμε το εν λόγω «μεμονωμένο» (θέλουμε να πιστεύουμε) περιστατικό να επηρεάσει την πεποίθηση μας για το κατά πόσο το τοπικό ποδόσφαιρο εναρμονίζεται με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά ούτε να δημιουργήσει υπόνοιες για διαιτησίες 2 ταχυτήτων, 2 μέτρων και 2 σταθμών όσον αφορά την αντιμετώπιση των ομάδων της περιοχής.

Σεβόμενοι απόλυτα τις εγγυήσεις της αρμόδιας αρχής και τον θεσμό της διαιτησίας για ισότιμη αντιμετώπιση όλων των ομάδων, εκφράζουμε την ειλικρινή μας πεποίθηση καθώς και ελπίδα πως παρόμοια φαινόμενα δεν πρόκειται να επαναληφθούν στο εγγύς μέλλον. Έχοντας λοιπόν εκφράσει προ πολλού την αμέριστη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου του τόπου καλούμε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες που αναλογούν προκειμένου τη βελτίωση του ίδιου του τοπικού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ: Εμείς ως εκπρόσωποι της οικογενείας του Μακεδονικού Αγιάσματος θα συνεχίσουμε ενωμένοι και δυνατότεροι από ποτέ, πιστοί στο όραμα που θέσαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μ-Α-Κ-Ε-Δ-Ο-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ».

Read 1364 times Last modified on Sunday, 17 February 2019 14:37

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker