http Φρίξος Πλατανοτόπου: Ανακοίνωση περί ατυχών διαιτησιών
Thursday, 07 February 2019 15:02

Φρίξος Πλατανοτόπου: Ανακοίνωση περί ατυχών διαιτησιών

Επιστολή με τίτλο «Ο Φρίξος Πλατανοτόπου ανησυχεί έντονα για τις ατυχείς διαιτησίες» μας εστάλη και αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι παράγοντες,

Αφού περιμέναμε αρκετές ημέρες μετά τον αγώνα με το ΝΑΖΙΑΝΖΟ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ να κοπάσει μέσα μας η έντονη αίσθηση της αδικίας από μια σειρά ατυχών διαιτησιών σε βάρος της ομάδας μας ήρθε η στιγμή να πούμε ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ δεν έχει ανάγκη από σπρώξιμο.

Η ομάδα μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στα πόδια των ποδοσφαιριστών της και με αυτά θα προσπαθήσει μέσα στα γήπεδα να διεκδικήσει τη σωτηρία της.  Ας σταματήσουν τα πηγαδάκια, τα καφενεία και οι ψευτοπαραγοντίσκοι της κερκίδας να σπιλώνουν πρόσωπα και θεσμούς και ας προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες των ομάδων τους, όπως κάναμε και εμείς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας ποδοσφαιριστές και προσλαμβάνοντας έναν από τους καλύτερους προπονητές του νομού μας.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα «Δευτερά», «Τριτά», «Σαββατά» ή «Παρασκευά» να ασχοληθεί με τα εσωτερικά του σωματείου μας. Είμαστε ικανοί και άξιοι να το κάνουμε μόνοι μας. Στο χωριό μας δεν υπάρχουν ούτε δένδρα με λεφτά, ούτε μαγικά ραβδιά. Με ρεαλισμό και σκληρή δουλειά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο με χαρακτήρα και ήθος, που κάθε Κυριακή θα δίνει έναν τελικό για την σωτηρία του.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, ούτε πετάμε στους αιθέρες. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου  και , όπως οι Ιάπωνες έμαθαν να ζουν παρέα με το θάνατο, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζήσουν έναν σεισμό πάνω από 7 ρίχτερ, έτσι και εμείς μάθαμε να ζούμε με τους «λασπολόγους».

Θα παρακαλούσαμε την Επιτροπή Διαιτησίας να εφιστήσει την προσοχή σε όλα τα μέλη της, ότι λάθος επαναλαμβανόμενο ενδέχεται να μην είναι λάθος. Εμείς θέλουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Παράλληλα, κάνουμε γνωστό στους συναδέλφους-παράγοντες ότι ακόμη και δεν καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, δεν χρειαζόμαστε το «δεκανίκι» κανενός, αφού και στην Β΄ κατηγορία πάλι ποδόσφαιρο θα παίζουμε και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. Φρίξου Πλατανοτόπου».

Read 1952 times Last modified on Thursday, 07 February 2019 15:06

« April 2024 »