http Τα νέα της ΕΠΣ Καβάλας
Friday, 12 January 2018 15:13

Τα νέα της ΕΠΣ Καβάλας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο τελευταίο δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας, την Παρασκευή 12/1, αναφέρονται τα εξής για ποινές σωματείων, παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών, για κλήσεις σε απολογία, για τις εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας και τις ημερίδες διαιτησίες:

1.Η ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις επιμορφωτικές ημερίδες που έχουν ως θέμα τη διαιτησία και, πιο συγκεκριμένα, τις τροποποιήσεις των κανονισμών. Μία κίνηση που όλοι οι παράγοντες δέχθηκαν με πλήρη ικανοποίηση, αφού ήταν ένα χρόνιο αίτημα τους. Επίσης, αυτό που έκανε θετική εντύπωση είναι το γεγονός ότι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας επισκέπτεται τα σωματεία του κατά Δήμο και επαρχία, αποκαθηλώνοντας μία συνήθεια ετών, όπου τα σωματεία μόνον επισκέπτονταν τα γραφεία της Ένωσης. Με τον τρόπο αυτό, οι συντελεστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου έρχονται ο ένας κοντά στον άλλον, καταθέτουν τις σκέψεις τους, αναδεικνύουν τα προβλήματα,  μοιράζονται προτάσεις για την επίλυση τους. Μόνον έτσι μπορεί να βελτιωθεί  το ποδόσφαιρο, συγκεντρώνοντας τις σκέψεις και ενώνοντας τις δυνάμεις. Η συγκέντρωση των σωματείων μόνο μία φορά το χρόνο, στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού, δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση και αυτή ήταν η άποψη όλων όσων παρακολούθησαν τις ημερίδες της Ν. Καρβάλης και της Ελευθερούπολης. Το Δ.Σ. της Ένωσης πήρε το μήνυμα και απομένει πλέον η υλοποίηση του.

2.Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 διεξάγονται δύο τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Τα δύο νέα αυτά τουρνουά θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κοκκινοχώματος για την κατηγορία (Κ-9) και της Ελευθερούπολης για την κατηγορία (Κ-11). Τις δύο αυτές εκδηλώσεις πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ΕΠΣ Σερρών.

3.Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, κ. Μάνου Γαβριηλίδη, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Κομοτηνή θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, κ. Γιώργος Σουφλέρης.

4.Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση εκπροσώπων από τις Ενώσεις  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συνάντηση έγινε στην πόλη της Δράμας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της τοπικής Ένωσης, κ. Γιώργου Χατζησαρόγλου. Εκεί διεξήχθη μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Την ΕΠΣ Καβάλας εκπροσώπησε  ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Γιώργο Σουφλέρη.

5. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ, ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ – ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ και ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ – Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ θα αρχίσουν στις 13:45 αντί στις 14:45, που αρχικά είχαν ορισθεί.

6.Την Τρίτη 23/01/2018 και ώρα 18:30 καλούνται σε απολογία οι παρακάτω:

α) Ζουρίδης Σταύρος, για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ. 

β) Αντάρτης Βασίλειος για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ.

γ) Μπουλτούκης Νικόλαος για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤ/ΤΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.

δ) Τσουμάκης Δημήτριος για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ.

ε) Το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ και ο Χρυσαλίδης Παναγιώτης για όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ.

7. Η πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, μετά από τις απολογίες τους, τιμωρεί τους παρακάτω:

α) Παράγοντα Μπιλμπίλη Βασίλειο, του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, με χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ.

β) Προπονητή του σωματείου ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, Προβατίδη Παύλο, με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ. Τιμωρείται, επίσης, με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες με αναστολή, για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ.

γ) Σωματείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ, το οποίο προέρχεται από ποινή με αναστολή, με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, για παραβατική συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ.

δ) Βοηθό προπονητή του σωματείου ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, Πουρσαϊτίδη Γρηγόριο, με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα ημέρες, για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ.

ε) Παράγοντα του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ, Νικολαϊδη Άρη, με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ , για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ.

στ) Σωματείο ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, με τιμωρία του γηπέδου του με μία αγωνιστική ημέρα με αναστολή. Επίσης, εφιστά την προσοχή στο Δ.Σ. του σωματείου, ώστε να διασφαλίσει την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του. Η τιμωρία επιβάλλεται επειδή εισήλθε φίλαθλος στο γήπεδο και διαπληκτίστηκε με παράγοντα της αντιπάλου ομάδος, που βρισκόταν εντός του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ – ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ.

ζ) Παράγοντα Τιτονάκη Κωνσταντίνο, του σωματείου ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα ημέρες. Επίσης, τιμωρεί τον Φραγκάκη Ιωάννη του Σάββα με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο. Ακόμη, τιμωρεί το σωματείο ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, για παραβατική συμπεριφορά των προαναφερθέντων στον αγώνα ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

η) Παράγοντα Ευκαρπίδη Χαράλαμπο, του σωματείου Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ, με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ, για παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ-ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ.

8.Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της αγαπημένης μητέρας του μέλους των επιτροπών της ΕΠΣΚ, κ. Σάββα Σαλπιγκτή.  Καλό παράδεισο στη μητέρα σου φίλε Σάββα!

9. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστεί δημοσίως τον πρόεδρο του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, για τη γενναιόδωρη προσφορά του κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που έγινε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 στην Ελευθερούπολη. Ο κ. Νίκος Λαμπίδης προσέφερε στην ΕΠΣ Καβάλας, τους συναδέλφους – παράγοντες και όλους τους παρευρισκομένους ΔΩΡΕΑΝ βασιλοπιτάκια και βασιλόπιτα, καθώς και άφθονα εδέσματα που απήλαυσαν όλοι όσοι παρευρέθησαν στην αίθουσα του αμφιθεάτρου Ελευθερούπολης. Τέτοιες ενέργειες εκτιμώνται ιδιαιτέρως και είναι αλήθεια ότι βοηθούν στη διοργάνωση τέτοιων όμορφων εκδηλώσεων, οι οποίες φέρνουν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου πιο κοντά.

10. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το δήμαρχο Παγγαίου, κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, και το δημοτικό συμβούλιο για τη ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση του αμφιθεάτρου Ελευθερούπολης, προκειμένου να διεξαχθεί η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα τη Διαιτησία. Είναι αλήθεια ότι χωρίς τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως εν προκειμένω του κ. Αναστασιάδη, το έργο μας θα ήταν ακόμη δυσκολότερο.

11. Οι τιμωρίες της εβδομάδας

ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ Κ. (ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

KOTILI A. (ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ Γ. (ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

GELA A. (Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Σ. (ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΙΑΣ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Ι. (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ) 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΣΤΟΥΠΟΣ Α. (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΟΥΤΣΕ Μ. (Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ)  1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ Κ. (ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ) 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ι.  (Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

AGO A. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ) 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΠΑΝΤΙΔΗΣ Κ. (ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ) 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

12.Ποινές παραγόντων-προπονητών

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Α. (ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ) ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ

Read 794 times Last modified on Friday, 12 January 2018 15:16

Elpides Kavalas FC (Official Page)

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
eXTReMe Tracker