http ΕΠΣΚ: Κοπή πίτας για τα σωματεία του δήμου Παγγαίου και ημερίδα διαιτησίας
Thursday, 11 January 2018 21:22

ΕΠΣΚ: Κοπή πίτας για τα σωματεία του δήμου Παγγαίου και ημερίδα διαιτησίας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας των σωματείων μελών της ΕΠΣ Καβάλας του δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης παρουσία των περισσότερων συλλόγων αλλά και του απόντα στην πρώτη εκδήλωση Βύρωνα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, έλαβε πρώτος τον λόγο και αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Στη συνέχεια ανέφερε: «Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο οι επιχορηγήσεις της Πολιτείας προς τις Ομοσπονδίας και η ΕΠΟ για άλλη μια χρονιά δεν είναι στην λίστα. Εμείς, από όταν αναλάβαμε, είχαμε κάποια περιστατικά που βάρυναν την κατάσταση στο ταμείο της Ένωσης όπως υποσχόμαστε ότι όσο μπορέσουμε θα βοηθήσουμε».

Ευχαρίστησε στη συνέχεια τον πρόεδρο του Αετού Ορφανού, Νίκο Λαμπίδη, γιατί έκανε χορηγία την βασιλόπιτα, τα πιτάκια και τα νόστιμα εδέσματα. Είναι, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης, η μεγαλύτερη ομάδα του δήμου και οφείλει να στηρίζει την Ένωση.

Ακολούθησαν δύο βραβεύσεις ανδρών που προσέφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα βραβεύθηκε ο Στάθης Τριανταφυλλίδης που όμως απουσίαζε και αντ΄ αυτού την πλακέτα έλαβε δια χειρός του Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Γάκη ο κ. Ξανθόπουλος παράγοντας του Αστέρα Φωλιάς.  Στον χαιρετισμό του είπε: «Δυστυχώς η Πολιτεία δεν βοηθά την ΕΠΟ και επίσης νομοθέτησε έτσι ώστε να μην μπορεί ούτε η τοπική αυτοδιοίκηση να χρηματοδοτήσει Ενώσεις, σωματεία και εκδηλώσεις. Όλο το βάρος πέφτει στους παράγοντες στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια».

Επίσης, βραβεύτηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωστός και ως Γρίβας. Απουσίαζε λόγω προβλημάτων υγείας και την πλακέτα από τα χέρια του Κώστα Γάκη παρέλαβε η κόρη του Δέσποινα. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου εξήρε την προσφορά των παραγόντων και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη, αφού έχει και αυτός μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο.

Ακολούθησε η ημερίδα διαιτησίας στην οποία ο εκπαιδευτής διαιτησίας, Δημήτρης Κωνσταντάρας, έκανε την ανάλυση τις αλλαγές στον κανονισμό 11, το offside. Στη συνέχεια έγινε μια άκρως ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή συζήτηση των παραγόντων με τον διεθνή διαιτητή Σταύρο Μάνταλο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Γάκης, ο δημοσιογράφος Μάκαριος Λαζαρίδης και φυσικά τα μέλη της διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και της επιτροπής διαιτησίας.

Στην μεγάλη πίτα το φλουρί έπεσε στο κομμάτι των δημοσιογράφων ενώ στα πιτάκια δεν βρέθηκε τυχερός. Υπάρχουν βέβαια κάποια σωματεία που δεν τα παρέλαβαν οπότε αναμένουμε αυτόν που θα παραλάβει το δώρο της Ένωσης που είναι 5 μπάλες.  

Read 697 times Last modified on Thursday, 11 January 2018 21:28

« July 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
eXTReMe Tracker