http ΕΠΣΚ: Με επιτυχία η κοπή πίτας και η ημερίδα διαιτησίας στη Νέα Καρβάλη
Thursday, 11 January 2018 10:44

ΕΠΣΚ: Με επιτυχία η κοπή πίτας και η ημερίδα διαιτησίας στη Νέα Καρβάλη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 10/1 από το αμφιθέατρο Νέας Καρβάλης η σειρά των εκδηλώσεων κοπής πίτας της ΕΠΣ Καβάλας. Η πρώτη συνάντηση αφορούσε στα σωματεία του δήμου Καβάλας και μετρήθηκαν μόλις τέσσερις απουσίες (ΜΑ Φιλίππων, Άρης Ζυγού, Λύκοι και Βύρων Καβάλας).

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και συμπλήρωσε: «Μια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που την συνδυάζουμε με την πραγματοποίηση ημερίδας για τη διαιτησία που είναι ένα αγκάθι για το ποδόσφαιρο όλων των κατηγοριών. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε είχαμε στο νου μας την πραγματοποίηση ενημερωτικών συναντήσεων για τη διαιτησία και το κάναμε πράξη μετά και την παρότρυνση πολλών φίλων. Θα γίνει ανάλυση κάποιων αλλαγών στους κανονισμούς από τα μέλη της Επιτροπής διαιτησίας και στους τέσσερις δήμους του νομού μας ώστε υπάρχει ενημέρωση σε παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Θα σημειώσουμε πως οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται με μηδαμινό κόστος, με προσφορές από επαγγελματίες, παράγοντες και φίλους τους οποίους ευχαριστούμε. Το οικονομικό είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» και για την Ένωση μας οπότε κάνουμε προσπάθειες να μην επιβαρύνουμε τα σωματεία. Η Πολιτεία δεν μπορεί, δυστυχώς, να ενισχύσει τα σωματεία, η ΕΠΟ ότι μπορεί δίνει από ίδια έσοδα».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ ανακοίνωσε τις δύο βραβεύσεις της βραδιάς, των δύο πρώην Ενωσιακών τεχνικών, Δήμου Φιλιππίδη και του Σταμάτη Παπαδάκη, για την πολύχρονη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας. Την απονομή της πλακέτας στον Δήμο Φιλιππίδη έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος και αυτήν στον Σταμάτη Παπαδάκη ο αντιπρόσωπος του δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος. Όλοι τους εξήραν το ήθος των δύο προσωπικοτήτων που τιμήθηκαν και την προσφορά, αφιλοκερδώς, των υπηρεσιών τους.  

Ο πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας, Βασίλης Κυριακούδης ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και τύχη σε όλους και στη προχώρησε στην παρουσίαση των τροποποιήσεων του Κανόνα 11 που αφορά στο offside. Το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης και παρατηρητής διαιτησίας Γιώργος Μπέης ανέλυσε βιντεάκια και ζήτησε απαντήσεις από τους παραβρισκόμενους για φάσεις φάουλ, πέναλτι, χέρια κ.α. σε διεθνείς αγώνες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο εκπρόσωπος του δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» στο δήμο Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλους Χρήστος Γάκης. Θα ξεχωρίσουμε επίσης την παρουσία της διοίκησης του ΑΟΚ. 

Στην μεγάλη πίτα το φλουρί ήταν στο κομμάτι της ΕΠΣ Καβάλας και στα πιτάκια που μοιράστηκαν για όλα τα σωματεία τυχερή ήταν η Ασπίδα Πολυστύλου που θα πάρει ως δώρο 5 μπάλες.

Σήμερα (11/1), στις 7μ.μ., θα γίνει η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και η ημερίδα διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης και αφορά στα σωματεία του δήμου Παγγαίου. Ακολουθεί στις 12/1 η συνάντηση στη Θάσο και την ερχόμενη Τρίτη 12/1 στη Χρυσούπολη.

Ευχαριστήριο της ΕΠΣ Καβάλας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας νιώθει επιτακτικά την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που υπηρετούν το σωματείο του ΝΑΖΙΑΝΖΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ, για τη θερμή φιλοξενία που επεφύλαξαν σε όλους τους συναδέλφους τους – παράγοντες και γενικότερα την ΕΠΣ Καβάλας, κατά την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018 στη Νέα Καρβάλη.

Επίσης, η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Καρβάλης, κ. Νικόλαο Γκίκα, για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του αμφιθεάτρου Ν. Καρβάλης. Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες της Ν. Καρβάλης, κ.κ. Πρόδρομο Ιωσηφίδη, Απόστολο Κεϊσογλου και Δημήτρη Πτερνόπουλο, που προσέφεραν δωρεάν σε όλους τους καλεσμένους τη βασιλόπιτα, τα βασιλοπιτάκια και τα πλούσια γλυκίσματα και εδέσματα που συνόδευαν τον καφέ και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν απλόχερα. 

Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες όπως αυτή του ΝΑΖΙΑΝΖΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, που απαραίτητα πρέπει να μεταφερθούν και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει μία γέφυρα φιλίας μεταξύ των αθλητών, των παραγόντων και των φιλάθλων και όχι ένα πεδίο διαμάχης, διένεξης και αντιπαραθέσεων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, τόνισε έντονα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΕΠΣ Καβάλας μπήκε σε μία φάση συμμαζέματος και νοικοκυρέματος σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να προγραμματίσει τέσσερις σημαντικές εκδηλώσεις, όπως αυτή της Ν. Καρβάλης, όπου χάρη στη συμβολή των σωματείων, τοπικών αρχών και ανθρώπων της τοπικής αγοράς θα έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος. Μόνον έτσι, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, θα αντιμετωπίσουμε τα κακώς κείμενα, ώστε να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον της Ένωσης, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Read 775 times Last modified on Thursday, 11 January 2018 15:06

« July 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
eXTReMe Tracker