http Τα νέα της ΕΠΣ Καβάλας
Friday, 24 November 2017 12:15

Τα νέα της ΕΠΣ Καβάλας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο τελευταίο Δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Καβάλας, σήμερα 24/11, αναφέρονται τα εξής: 

1. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αν και θεωρείται ως επί το πλείστον ένας ανδροκρατούμενος χώρος, παραμένει ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα της καθημερινότητας. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (25/11), η ΕΠΣ Καβάλας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των γυναικών. 

2.Οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις την Τετάρτη 22/11/2017 στη Χρυσούπολη, απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου. Η ομάδα των Παίδων κατέκτησε τη νίκη με σκορ 2-0 και τρέχει ένα σερί 3 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η ομάδα των Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Οι δύο ομάδες μας διεκδικούν ξεκάθαρα την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. 

3. Την Τετάρτη 22/11/2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ διεξήχθησαν οι δοκιμασίες των διαιτητών της Ένωσης μας, που αγωνίζονται στις τοπικές κατηγορίες, κάτω από την επίβλεψη του διεθνή διαιτητή μας, κ. Σταύρου Μάνταλου, και του καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Πέτρου Τσιάρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, κ. Σίμο Ανθουλάκη και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Πέτρο Τσιάρα, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. 

4. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Σουφλέρης Γεώργιος, μετά από επαφές που είχε με τον υπεύθυνο των σχολών προπονητών της ΕΠΟ, κ. Χαράλαμπο Ζελενίτσα, έχει διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των μαθημάτων της σχολής UEFA C στην πόλη της Καβάλας από τις 11 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Το θεωρητικό κομμάτι θα διδάσκεται σε αίθουσα του ξενοδοχείου LUCY της Καβάλας, ενώ το πρακτικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ. 

5. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ακολουθώντας τις κατευθυντήριες  γραμμές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του προέδρου αυτής, κ. Βαγγέλη Γραμμένου, έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα  στα τμήματα υποδομής. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής έχει προγραμματίσει δύο ακόμη τουρνουά για τις κατηγορίες (Κ-9) και (Κ-11), τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα αγωνισθούν ως εξής: αυτές της κατηγορίας (Κ-9) θα δώσει τους αγώνες της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, ενώ η κατηγορία (Κ-11) σε αυτές του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ. 

6. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου έχει δημοσιεύσει το νέο αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων για το επόμενο δίμηνο και βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ένωσης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν τη σχετική σελίδα και να ενημερωθούν επ’ αυτού. 

Υπενθυμίζεται για μία ακόμη φορά, ότι κατά την σχεδίαση του προγράμματος λαμβάνονται υπ’ όψιν όλα τα αιτήματά των σωματείων και υλοποιούνται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να κρατήσουμε  μια ισορροπία και μία ισονομία για την εύρυθμη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Αγαπητοί παράγοντες, στόχος μας είναι το σύνολο και όχι η μονάδα, ακόμα κι αν αυτό δεν εξυπηρετεί ορισμένα συμφέροντα. 

7. Ενημερώνονται και εφιστάται η προσοχή σε όλους τους παράγοντες για το θέμα της κάλυψης των αγώνων τους με ιατρούς – νοσηλευτές – διασώστες. Παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί στο ευαίσθητο αυτό κομμάτι του παιχνιδιού, τόσο για την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών τους, όσο και για την αποφυγή κυρώσεων εις βάρος των σωματείων τους, καθώς ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην διεξάγει τον αγώνα χωρίς την παρουσία ιατρού – νοσηλευτή – διασώστη. 

8.Ποινές ποδοσφαιριστών

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κ. (ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ) 1 αγωνιστική

ΒΑΦΑΚΗΣ ΗΛ. (ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ) 2 αγωνιστικές

ΠΑΠΑΔΗΣ Κ. (ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 2004) 1 αγωνιστική

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Μ. (ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ) 1 αγωνιστική

ΣΑΒΒΙΔΗΣ Χ. (Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ) 3 αγωνιστικές

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Δ. (Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ) 3 αγωνιστικές

ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ Θ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ) 1 αγωνιστική

ΔΕΣΣΥΛΑΣ Α. (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ) 3 αγωνιστικές

ΜΠΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Η. (ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ) 1 αγωνιστική

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Μ. (Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ) 1 αγωνιστική

9. Ποινές σωματείων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ: ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Read 798 times Last modified on Friday, 24 November 2017 12:27

Elpides Kavalas FC (Official Page)

« March 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
eXTReMe Tracker