http Items filtered by date: Friday, 19 November 2021

Ο ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο τοπικό ντέρμπι της φετινής Α2 με την ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ που έγινε στο "Αλ. Δήμογλου" , με σκορ 69-85.

Σε ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 αναρτήθηκε πριν λίγο το παρακάτω μήνυμα του επενδυτή Alexander Haditaghi στο οποίο αναφέρονται τα εξής: 
 
“ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ALEXANDER HADITAGHI ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ 1965 (ΣΕΖΟΝ 2021-2022)
 
Aγαπητοί φίλαθλοι του ΑΟΚ
 
Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον βρίσκομαι σε θέση να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα οράματα και τα σχέδια που έχω για την ποδοσφαιρική μας ομάδα. Σχέδια για αυτή την σεζόν και σχέδια για το μέλλον του συλλόγου.
 
Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Καβάλα, θεώρησα τον εαυτό μου ως φύλακα του συλλόγου. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Ο κόσμος ήταν εκεί πριν από τους ιδιοκτήτες και τους μετόχους και θα είναι εκεί χρόνια μετά αφότου αυτοί αποχωρήσουν.
Ως μέρος αυτής της ιδεολογίας,  είναι σημαντικό για εμένα να μοιραστώ τα σχέδια και τους στόχους του συλλόγου μαζί με εσάς, τους φιλάθλους. Γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε, o μόνος τρόπος για να δημιουργήσουμε μια πρωταθλήτρια ομάδα εντός και εκτός γηπέδων. Ξέρω πως όλοι οι φίλοι της ομάδας θέλουν να βρεθούμε στην Super League 1. Ξέρω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε . Πολλοί άνθρωποι αμφισβήτησαν το όνειρο μας να παίξουμε στην Super League 2 τους τελευταίους 3 μήνες. Οι ίδιοι άνθρωποι θα αμφισβητήσουν πως θα βρεθούμε στην Super League 1 σε λίγα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά ειλικρινά πιστεύω πως σε 3 με 4 χρόνια θα τα καταφέρουμε αλλά αυτό θα είναι αδύνατον χωρίς την βοήθεια σας.
 
Αλλαγές στο στάδιο:
O Δήμαρχος και οι σύμβουλοι έχουν συμφωνήσει να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο στάδιο, οι οποίες θα επιτρέψουν πως οι αθλητές και οι φίλαθλοι μας θα παίζουν και θα απολαμβάνουν αντίστοιχα τα παιχνίδια σε ένα ασφαλές, καθαρό και υγιές περιβάλλον. Μερικές από αυτές τις αλλαγές είναι:
1. Η τοποθέτηση ραμπών, μπάνιων και ανάλογων καθιστικών για τα άτομα με ειδικές αναγκές. Πρέπει να έχουμε μια ομάδα, μια πόλη και ένα στάδιο το οποίο να είναι προσβάσιμο για όλους. Αυτό είναι δικαίωμα όχι κάποιο προνόμιο. Είναι σημαντικό για όλους στην πόλη της Καβάλας να έχουν την ανάλογη αίσθηση ιδιοκτησίας και απόλαυσης της ομάδας.
2. Η διόρθωση των τουαλετών αλλά και η δημιουργία νέων για τις γυναίκες-φιλάθλους της ομάδας. Οι κόρες, αδερφές, σύζυγοι και φίλες θα πρέπει να νιώθουν ασφάλεια όταν παρακολουθούν τον ΑΟΚ να αγωνίζεται. Μερικές από τις τουαλέτες γυναικών αυτή την στιγμή βρίσκονται μαζί με τις ανδρικές. Πόσοι από εσάς θα νιώθατε άνετα να στείλετε την έφηβη κόρη σας σε μια τέτοια τουαλέτα, δίπλα σε κάποιον άγνωστο?
3. Η αφαίρεση της μούχλας και λοιπών επιβλαβών ουσιών από τους τοίχους στα αποδυτήρια των αθλητών και των διαιτητών.
 
Εισιτήρια και παροχές:
Είναι πολύ σημαντικό για τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο να έχει την πλήρη υποστήριξη από την πόλη. Χωρίς την υποστήριξη του κόσμου και της πόλης αυτή η ομάδα δεν θα καταφέρει να πετύχει το όνειρο της συμμετοχής στην Super League. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε την στήριξη του κόσμου:
1. Ο στόχος που θα θέσουμε όλοι μαζί θα είναι να «σπάσουμε» το φράγμα των 3.000 καρτών διαρκείας.
2. Είναι πολύ σημαντικό επίσης η ομάδα μας να στηριχθεί από τις γυναίκες και την νέα γενιά της πόλης της Καβάλας. Στόχος είναι να καταφέρουμε να έχουμε τουλάχιστον 500 γυναίκες στις εξέδρες του γηπέδου μας φέτος και ευελπιστώ την νέα χρονιά να καταφέρουμε να πολλαπλασιάσουμε αυτόν τον αριθμό.
3. Κάρτες διαρκείας
Το κόστος της κανονικής κάρτας διαρκείας είναι στα 135 ευρώ. Αυτό αναλογεί σε 7.94 ευρώ ανά παιχνίδι.
Όσον αφορά το κόστος της κάρτας διαρκείας που θα αφορά τις γυναίκες θα είναι στα 75 ευρώ. Αυτό αναλογεί σε 4.41 ευρώ ανά παιχνίδι.
4. Εισιτήρια ανά παιχνίδι
Το κόστος των εισιτηρίων για τα παιχνίδια θα έχουν ως εξής:
Μέχρι τις 31/12/2021 θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ
Από τις 01/01/2022 οι τιμές θα έχουν ως εξής:
Ανδρικά εισιτήρια: 20 ευρώ
Γυναικεία εισιτήρια: 10 ευρώ
Σημείωση: Όλα τα εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια αφορούν τις θέσεις στην εξέδρα των επισήμων.
5. Tα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν ενώ τα παιδιά 12 ετών και κάτω θα πρέπει να συνοδεύονται πάντα από έναν ενήλικα.
6. Όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.
7. Θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε εισιτήρια, σε οικογένειες που μέλος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.
8. Ο ΑΟΚ θα δωρίσει επίσης 250.000 ευρώ σε εισιτήρια σε παιδιά και νέους που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλους τους νέους στον αθλητισμό. Αυτά τα εισιτήρια θα δωθούν σε παιδιά από την Καβάλα και σε όλες τις γύρω περιοχές.
9. Oι συγκεκριμένες τιμές εισιτηρίων αποτελούν τις χαμηλότερες στην Super League 2 ενώ είναι φθηνότερες και από αρκετές ομάδες στην Γ’ Εθνική.
10. Τέλος, για να χτίσουμε έναν σωστό ποδοσφαιρικό σύλλογο για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι, ήταν πολύ σημαντικό να επιλέξουμε σωστό διαδικτυακό διανομέα εισιτηρίων. Είμαι χαρούμενος να σας ανακοινώσω πως η Ticketmaster θα είναι η επίσημη συνεργάτης μας για το συγκεκριμένο ζήτημα. Πιστεύω πως η τεχνολογία τους θα παρέχει μια πολύ σπουδαία εμπειρία στους φιλάθλους μας.
 
To μπάτζετ της ομάδας μας
Για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν, είναι πολύ σημαντικό να συμπεριφερθούμε στον ΑΟΚ όπως την επιχείρηση μας ή το σπίτι μας. Θα ξοδέψουμε τα χρήματα που βγάζουμε. Πρέπει να επενδύσουμε στην ανδρική ομάδα, στην Κ19 και στις Ακαδημίες μας. Θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στο μέλλον μας και στους στόχους μας για να παίξουμε στην Super League.
 
– Από τα τηλεοπτικά αναμένουνμε περίπου 150.000 ευρώ
– Από την φορολογία στοιχηματικών εταιριών αναμένουμε 150.000 ευρώ
– Από τις πωλήσεις καρτών διαρκείας (εάν επιτευχθεί ο στόχος που τέθηκε παραπάνω) αναμένουμε 405.000 ευρώ
– Από τους χορηγούς αναμένουμε 145.000 ευρώ
 
Το συνολικό μπάτζετ που αναμένεται να έχουμε στην διάθεση μας για μια πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, καλό τεχνικό επιτελείο με προπονητές, γυμναστές και αναλυτές αλλά και λοιπά έξοδα του συλλόγου θα είναι το 1.200.000 ευρώ με ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ των 250.000 ευρώ να καλύπτεται από εμένα τον ίδιο.
Σε περίπτωση που οι κάρτες διαρκείας που πωληθούν είναι 2.000 τότε το μπάτζετ «πέφτει» στις 850.000 ευρώ ενώ αν πωληθούν 1.000 τότε το μπάτζετ υπολογίζεται στις 750.000 ευρώ.
 
Χορηγοί και διαφήμηση
Οι χορηγοί θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Είναι πολύ σημαντικό να τους παρέχουμε την βοήθεια μας. Είμαι βέβαιος πως οι φίλοι της ομάδας μας θα στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους.
Oι χορηγοί μας θα έχουν την δυνατότητα να διαφημιστούν σε όλη την Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης, δημοσιευμάτων, εφημερίδων και social media. Είναι μια σπουδαία επιχειρηματική ευκαιρία για όλους.
 
BRONZE – 1.500 ευρώ
– 1 διαφημιστική Πινακίδα
– 20 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας (συνολική αξία 1.035 ευρώ)
– Λογότυπο στην αίθουσα τύπου
Στόχος μας οι 50 χορηγοί σε αυτό το επίπεδο
SILVER – 2.500 ευρώ
– 2 διαφημιστικές πινακίδες
– 1 διαφημιστική πινακίδα μέσα στους διαδρόμους του γηπέδου
– 40 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας (συνολική αξία 5.400 ευρώ)
– Λογότυπο στην αίθουσα τύπου
Στόχος μας οι 10 χορηγοί σε αυτό το επίπεδο
GOLD – 7.500 ευρώ
– 1 διαφημιστική Πινακίδα
– 1 διαφημιστική πινακίδα επάνω στα καθίσματα
– 100 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας (συνολική αξία 13.500 ευρώ)
– Λογότυπο στην αίθουσα τύπου
– Λογότυπο στις εμφανίσεις προπονήσεων
Δυνατότητα μονάχα για 8 χορηγούς
PLATINUM – 37.500 ευρώ
– Λογότυπο στις εμφανίσεις αγώνα
– 3 Διαφημιστικές πινακίδες επάνω στα καθίσματα
– 100 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας (συνολική αξία 13.500 ευρώ)
– Λογότυπο στην αίθουσα τύπου”
 
 
 
 
 
 
 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής άνοιξε με τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας- Ορφέας Puma Ξάνθης. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 Ο Λευτέρης Τουρασανίδης ανέλαβε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την θέση του προπονητή στην Ασπίδα Πολυστύλου για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν στον πάγκο του Αστέρα Φωλιάς που όμως δεν κατέβηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Αντικαθιστά τον Γιάννη Κοπανάκη που αποχώρησε στα μέσα της εβδομάδας. Ο Τουρασανίδης κάνει ντεμπούτο στο ματς  της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Μακεδονικό Αμισιανών. 
 
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της Ασπίδας για την ανάληψη καθηκόντων από τον Λ. Τουρασανίδη, αναφέρει τα εξής:
 
«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Λευτέρη Τουρασανίδη, ως τον νέο προπονητή της ομάδας μας.
 
Η διοίκηση καθώς και οι παίκτες τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ασπίδας Πολυστύλου και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες καθώς και πολλή δύναμη για την συνέχεια του ιδιαίτερου αυτού φετινού πρωταθλήματος.»
 
 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζουν από εκεί που... σταμάτησαν πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Με ματσάρες! Η Premier League έχει την τιμητική της, στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (20/11).

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker