http Items filtered by date: Tuesday, 23 June 2020

Η διοίκηση του Ατρόμητου Ακροβουνίου προχώρησε σε συζητήσεις με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ του συλλόγου και ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με 16 εξ αυτών!!!

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλες τρεις σημαντικές ανανεώσεις είχαμε στον Άρη Πηγών. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε ότι για άλλη μια χρονιά θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του συλλόγου ο Γιάννης Νάκου, ο Παύλος Ιβανίδης και ο Ρωμαίο Μανούσι. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παύλο Προβατίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου στην Ακαδημία του συλλόγου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο ακόμη κινήσεις για τον Ορφέα Ελευθερούπολης  ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πέτρος Κεκεντζής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Κώστα Βερζαμάνη και συζήτησαν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν και ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στο σύλλογο της Θάσου ως υπεύθυνος της Ακαδημίας.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστήριο προς τα μέλη που ψήφισαν, προς τον Γιάννη  Παπαγεωργίου για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Επίσης, ενημερώνει ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Νίκος Καραμπετάκης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« June 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker