http Items filtered by date: Saturday, 01 February 2020

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 δεδομένης της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Ορφανίδη, με παραστάσεις από την Super League και διεθνείς συυμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση και τον "εμπλουτισμό" του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια να βγάλουμε εις πέρας ένα έργο δύσκολο άλλα όχι ακατόρθωτο.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Άρης Πρίνου είχε άνευ αγώνα νίκη αυτήν την εβδομάδα-στην 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας- και ξέφυγε με 5β. από τους 2ους στην κατάταξη, Άρη Ζυγού και Μακεδονικό Αγιάσματος. «Διπλό» για τον Μακεδονικό Αγιάσματος, λευκή ισοπαλία στο ματς Θεαγένης-Άρης Ζυγού. Εκτός έδρας νίκες για Ηρακλή Καβάλας, Κεραυνό Καλλιράχης, τρίποντο για τον Ποντιακό Ποντολιβάδου. Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Καβάλας, Ποσειδών-Καβάλα 2004/ΑΕΚ Β. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Το Βυζάντιο κατέκτησε δύσκολη νίκη επί του ΜΑ Φιλίππων για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας και παραμένει μόνος στην κορυφή. Με νίκες συνέχισαν ο Κεραυνός Ελευθερών (στα Αμισιανά, με 1-4), η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου, ο Κεραυνός Κρηνίδων αλλά και ο ΑΟ Ποταμιάς.  Άνευ αγώνα νίκη και τον Αία Παναγίας, ρεπό έχει η Ασπίδα Πολυστύλου. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Ατρόμητου Ακροβουνίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/1 στο καφέ «Happy Mind» παρουσία πολλών καλεσμένων. Το τυχερό φλουρί στην μεγάλη πίτα ήταν στο κομμάτι του προπονητή Παντελή Στυλιανού ενώ στα πιτάκια κέρδισε ο Γιώργος Τσακίρης.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ENERGEAN KAVALA BC βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (2/2) στο γήπεδο του Λαγκαδά για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του Ομίλου Βορρά της Β΄ Εθνικής με τον τοπικό Ερμή και έχασε στις λεπτομέρειες με 60-59.

Ο Βύρωνας Καβάλας κρατά την πρωτοπορία στην Α΄ κατηγορία μετά τη νίκη επί του Φρίξου για την 17η αγωνιστική. Από κοντά και ο Μ.Α. Ορφανίου που λύγισε τον ουραγό Ατρόμητο Χαλκερού. Σπουδαίος «άσος» για την Αναγέννηση Λιμεναρίων με αντίπαλο τον Ορφέα που έμεινε στο -5 από την κορυφή. Κρίσιμα εντός έδρας τρίποντα για Άρη Πηγών, Αστέρα Φωλιάς και Βρασίδα. Η Κεραμωτή κατέκτησε το «διπλό» στο Χρυσοχώρι. Αναλυτικά:

Published in Α’ ΕΠΣΚ
Page 1 of 2

Articles by Author

« February 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
eXTReMe Tracker