http Items filtered by date: Tuesday, 06 April 2021

Η διοργανώτρια αρχή της Football League κοινοποίησε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών έχει κάνει τη δική του επανεκκίνηση και η 6η αγωνιστική έβγαλε τον δικό της MVP.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., κατά την υπ΄ αριθμόν 1/05.04.2021 συνεδρίασή της, ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και η μεγαλύτερη σε αριθμό ομάδων, πανελλήνιας εμβέλειας ποδοσφαιρική διοργάνωση, επανεκκινεί στις 11/04/2021, από το σημείο που διεκόπη. Η σέντρα ορίστηκε για τις 16:30.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μπάγερν πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε την Παρί. Δίκαια μεν, αλλά οριακά με 1-0 δε. Ακόμα και στο πικ της δηλαδή δυσκολεύτηκε να κερδίσει τους Παριζιάνους, που κατά πολλούς διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλά τα κατάφερε η Πόρτο, που άφηκε όξω τη Γιουβέντους στην παράταση και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μία αλλοπρόσαλλη Τσέλσι με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Λονδρέζοι τρέχανε αήττητο σερί με τον Τούχελ στο τιμόνι, όμως τις προάλλες τους έκανε αλόγατα η Γουέστ Μπρομ του Μπιγκ Σαμ του Άλαρνταϊς, ρίχνοντάς τους πεντάρα μέσα στη γέφυρα του Στάμφορντ (δηλαδή το Στάμφορντ Μπριτζ ρε ντουγάνια).

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
eXTReMe Tracker