http Items filtered by date: Monday, 22 February 2021

Στο Νέστο επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της  Τρίτης 23/2 στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας με την συμμετοχή αρκετών μελών του.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια απρόσμενη είδηση προέκυψε από τον Αετό Οφρυνίου καθώς ο Δημήτρης Κάπατζης αποχωρεί από το σύλλογο για επαγγελματικούς λόγους.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, αναφέρουν στον Αετό Οφρυνίου, από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου οπότε και είχε πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του συλλόγου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άμεσα κινήθηκε η ΕΟΚ καθώς, μετά την θετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη των προπονήσεων στην Α2 Εθνική, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. 

Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας,όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση (http://kavala-sports.gr/index.php/foodball/eidiseis/item/19805-ta-nea-tis-epskavalas), είχε ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας κ. Αντωνιάδη και κατέθεσε αίτημα, όπως έπραξαν αντιστοίχως περιφέρειες στη χώρα μας, για την ένταξη των αθλητικών-ποδοσφαιρικών σωματείων (ΚΑΔ 9311, 9312, 9319, 9499) στην οικονομική στήριξη του μέτρου «ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19».

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2
eXTReMe Tracker