http Items filtered by date: Thursday, 17 December 2020

Το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για άλλη μια φορά σε τούτη τη δύσκολη χρονιά… Ο Δήμος Φιλιππίδης πήγε και αυτός στην αγκαλιά των αγγέλων και όλοι έσπευσαν, επίσημα και ανεπίσημα, να συλλυπηθούν την οικογένεια.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Φιλιππίδης δεν είναι πια ανάμεσά μας..

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΔΣ του Αετού Οφρυνίου ευχαριστεί την διοίκηση του ΑΟ Ξάνθης για την ευγενική τους χορηγία των καθισμάτων στην κερκίδα του γηπέδου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Εθνική μπάσκετ γυναικών θα συγκεντρωθεί σε δύο γκρουπ, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις ενόψει των υποχρεώσεών της για την Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, κατόπιν σχετικής άδειας που έλαβε από τη ΓΓΑ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε μεταξύ άλλων την ματαίωση της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης για τις 19/1/2021. Επίσης, όλες οι ΕΠΣ θα επιχορηγηθούν μέχρι το τέλος του 2020 με το ποσό των 5.000 ευρώ. Αναλυτικά αποφασίστηκαν τα εξής: 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται ολόθερμα σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της κοινωνίας της Καβάλας και πέριξ αυτής Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και πίστη για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
eXTReMe Tracker