http Items filtered by date: Monday, 24 June 2019

Στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα αγωνιστεί στη νέα χρονιά ένας από τους πλέον έμπειρους επιθετικούς του τοπικού μας πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ότσος.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σάκης Πετρόπουλος δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο Χαλκερού στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Αστέρας Καβάλας, που στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, δεν τα κατάφερε σήμερα κόντρα στον Προμηθέα στο ματς της 4ης αγωνιστικής του 46ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων που διεξάγεται στο Μέτσοβο. Η ομάδα της Πάτρας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 68-42 και παραμένει αήττητη στην διοργάνωση.

Ο Κώστας Μηλιώτης, με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ποσειδώνα Καβάλας. Αισθάνεται περήφανος για την παρουσία του στον Ποσειδώνα και όπως αναφέρει θα αναζητήσει νέες προκλήσεις είτε σε τμήματα υποδομής ή σε άλλο σύλλογο ανδρών της Ένωσης μας. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τη συμμετοχή 7 ομάδων (Α.Τ.ΘΑΣΟΥ, Α.Τ.ΝΕΣΤΟΥ/ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Α.Τ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ, Α.Τ.ΚΑΒΑΛΑΣ, Τ.Τ.ΚΑΒΑΛΑΣ, Τ.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ και ΔΙ.ΑΣ) πραγματοποιήθηκε και φέτος το ετήσιο τουρνουά μνήμης για τους αδικοχαμένους συναδέλφους ΖΑΪΜΙΔΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ-ΝΙΦΟΡΟ στα γήπεδα 5Χ5 του Σίμου Ανθουλακη...

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΚ Καβάλας δεν τα κατάφερε κόντρα στον Κρόνο, που παραμένει αήττητος μετά την 4η αγωνιστική του 30ου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού.

Page 1 of 2
eXTReMe Tracker