http Items filtered by date: Wednesday, 15 May 2019

Ο Ποντιακός Ποντολιβάδου διοργανώνει τουρνουά 6Χ6 στο γήπεδο του Ποντολιβάδου στο διάστημα 10/6 έως και 10/7.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που ανυπομονούσαν όλοι, όλη την χρονιά.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση του Βύρωνα Καβάλας ανακοίνωσε, πριν από λίγο, την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Αγγελίδη για έναν ακόμη χρόνο, 4ο συνεχόμενο.. Από τους λίγους συλλόγους που παραμένει σταθερή στους στόχους της. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ διοργανώνουν το τουρνουά προπονητικών κέντρων "Παναγιώτης Κατσούρης" το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Κεραυνός Πέρνης διοργανώνει διήμερο τουρνουά ακαδημιών, στις  18 και 19 Μαΐου,  στο γήπεδο της Πέρνης.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν, εκτός  του οικοδεσπότη, ο Απόλλων Καβάλας, ο Νέστος Χρυσούπολης, η Ν.Καρβάλη, ο Βρασίδας Ν.Περάμου, ο Ηρακλής Καβάλας και η Νέα Καρυά.

Η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ πιστή στις αρχές και την φιλοσοφία πού έχει εδώ και πολλά χρόνια με τα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω ανάδειξη των νέων αθλητών της παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης (Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής κ. Σαββίδη Θοδωρή) για δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας να συμμετάσχουν στα τελικά δοκιμαστικά προεπιλογής τους.

Page 1 of 2
eXTReMe Tracker