http Items filtered by date: Tuesday, 26 March 2019

Το 32ο Πρωτάθλημα μίνι μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας, που διοργανώνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 23-24/3 με την πραγματοποίηση συνολικά 11 αγώνων. Αναλυτικά, ήταν τα εξής:

Ο Αετός πέρασε με 0-2 από το Χαλκερό και τον δεύτερο ημιτελικό του Βύρωνα Καβάλας και πανηγυρίζει για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, όπου θα έχει αντίπαλο την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων «σφράγισε» πριν από λίγο το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας της φετινής χρονιάς και είναι μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο που φτάνει μέχρι… την βρύση για πρώτη φορά στην ιστορία του!!!!

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δείχνοντας πάντα το κοινωνικό και ανθρωπιστικό του προφίλ, κάνει έκκληση σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού, ενόψει και του Πάσχα, να προσφέρει ό,τι μπορεί, ώστε όλα τα παιδιά να νιώσουν τη χαρά των γιορτών.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία ακόμη σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας έφτασε με επιτυχία στο τέλος της.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαρτίου 2019, έγινε αγώνας σκοποβολής πήλινου στόχου β-γ κατηγορίας, στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας στο Δρακόντιο Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του Πανελληνίου πρωταθλήματος σκητ, του Ολυμπιακού αθλήματος σκοποβολής.

Page 1 of 2
eXTReMe Tracker