http Items filtered by date: Saturday, 23 March 2019

Ο ΜΑ Ορφανίου επιβλήθηκε του Βυζαντίου  για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας και συνεχίζει το αήττητο του. Εκτός έδρας νίκες κατέκτησαν ο Αστέρας Φωλιάς, ο Κεραυνός Ελευθερών και Ατρόμητο Ακροβουνίου. Εντός έδρας νίκη για τον ΠΑΟΚ Αγίου  Ανδρέα. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα επιβλήθηκε του αντιπάλου της για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας και μετά την λευκή ισοπαλία στα Αμισιανά ξέφυγε με 3β. από τον Μακεδονικό. Εξάρα για τον Ηρακλή Καβάλας, πολύτιμο «διπλό» για την Ασπίδα Πολυστύλου, ισοπαλία στον Πρίνο. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Η Κεραμωτή συνέχισε με νίκη και στην 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας. «Διπλό» για το Χρυσοχώρι που παραμένει στην 2η θέση. Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη για την Ποταμιά, εντός έδρας τρίποντο για τον Ατρόμητο Λεκάνης, εξάρα για τους Μυρμιδόνες Καβάλας. Αναβλήθηκε λόγω πένθους στο  Αγίασμα το ματς Αίας Παναγίας-Μακεδονικός. Αναλυτικά: 

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Η Δόξα Θεολόγου κατέκτησε το «διπλό» στο ντέρμπι κορυφής με τον Βύρωνα για την 20η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας και τον πλησίασε στους -3β. Πολύτιμες νίκες για Βρασίδα Ν. Περάμου, Ορφέα Ελευθερούπολης, Ναζιανζό Ν. Καρβάλης και Φρίξο Πλατανοτόπου. Ισοπαλία στα Λιμενάρια. Άνευ αγώνα νίκη για τον Άρη Πηγών. Αναλυτικά:

Published in Α’ ΕΠΣΚ

Ο ΑΟΚ κατέκτησε, το βράδυ του Σαββάτου (23/3), την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον Όμιλο Βορρά της Α2 Εθνικής μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο ΓΣ Ελευθερούπολης κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο το Στρατώνι με 75-64 για την 23η αγωνιστική του Ομίλου Βορρά της Β΄ Εθνικής και παραμένει στην 2η θέση της κατάταξης στο -5 από την κορυφή (σε ισοβαθμία με το Αγρίνιο).

Page 1 of 2
eXTReMe Tracker