http Items filtered by date: Tuesday, 12 March 2019

Ο ΑΟ Κάριανης κέρδισε, πριν από λίγο, με 3-1 τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, έκανε το 5 στα 5 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της κατάταξης με 29β.

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Το ντέρμπι Αετός-ΑΟ Καβάλας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή 17/3 (15.00) στο γήπεδο του Οφρυνίου και διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Θεοδωρόπουλος της ΕΠΣ Φλώρινας.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 13/3, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παγγαίου, η παρουσίαση του αγώνα «2ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στην Ελευθερούπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019». Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Παγγαίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου, η ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και ο ΟΚΑ Καβάλας. 

Τα μέλη της σχολής«ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ», που λειτουργεί από τον Οκτώβριο στο ΙΕΚ Καβάλας, μας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το κατάστημα «Opsis» για την χορηγία που έκανε σε μπλούζες. Αναφέρονται τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα Opsis (οπτικά Καβάλας) και συγκεκριμένα τον κ. Σταύρο Ρήγα για την χορηγία του στις μπλούζες της σχολής ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ του ΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ!!!»

Η διοίκηση του ΑΟΚ ευχαρίστησε με επιστολή τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Πέτρο Πετρόπουλο για την άμεση λύση που έδωσε σε τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στο προπονητήριο του τμήματος πετοσφαίρισης. Αναφέρονται τα εξής:

eXTReMe Tracker