http Items filtered by date: Saturday, 12 January 2019

O ΓΣΕ έκανε το 6Χ6 στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και πάτησε στην 3η θέση της κατάταξης του Ομίλου Βορρά μετά την 13η αγωνιστική και ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Στον απόηχο της σημαντικής νίκης επί του Κεραυνού Ελευθερών για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας η διοίκηση του Μ.Α. Ορφανίου ανακοίνωσε ένα ακόμη νέο μέλος στην οικογένεια του συλλόγου.  

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης "Βασίλης Βασιλικός" η γιορτή κοπής της βασιλόπιτας του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας και οι βραβεύσεις των σκακιστών και σκακιστριών που διακρίθηκαν στη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου 2018. Προηγήθηκε στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου το καθιερωμένο τουρνουά Βlitz.

Published in Σκάκι

Τρία από τα πέντε συνολικά παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας έγιναν την Κυριακή 13/1 και στα τρία αναδείχθηκαν νικητές οι γηπεδούχοι. Πιο συγκεκριμένα, τρίποντα κατέκτησαν τα τρίποντα ο Μ.Α. Ορφανίου, ο Αστέρας Φωλιάς και ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Οι τέσσερις εκπρόσωποι της ΕΠΣ Καβάλας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ξεκίνησαν ιδανικά στο 2019. Ο Νέστος και ο ΑΟΚ κέρδισαν εντός έδρας τους αντιπάλους τους στην 14η αγωνιστική, ο Αετός και ο Κεραυνός Πέρνης κατέκτησαν τα «διπλά» στην Ξάνθη. Αναλυτικά:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βύρωνας κέρδισε τον Άρη Πηγών και κατέκτησε και τυπικά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας. Τρίποντα για τον Βρασίδα Ν. Περάμου και την Αναγέννηση Λιμεναρίων στην 13η αγωνιστική, άνευ αγώνα νίκη για το Χαλκερό, τρεις αναβολές. Αναλυτικά:

Published in Α’ ΕΠΣΚ
Page 1 of 2
eXTReMe Tracker