http Αγία Βαρβάρα: Κοπή πίτας και βραβεύσεις
Wednesday, 12 February 2020 13:51

Αγία Βαρβάρα: Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Written by 

Σε μια πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρά πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος Μπάσκετ του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας, την Κυριακή στις 11 το πρωί στο κλειστό των Ποταμουδίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Απόστολος Μουμτσάκης, οι διευθυντές του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, όπου προπονούνται οι ακαδημίες μας, εκπρόσωποι της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, της Ε.Κ. Καβάλας, του ΣΑΚ Αστέρα και των Πανθήρων, εκπρόσωποι του τύπου, πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας, γονείς και αθλητές των ακαδημιών μας.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας και το φλουρί στην μεγάλη βασιλόπιτα έτυχε η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων μας, Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας οι δύο αρχηγοί του συλλόγου, Μπάμπης Ζωτίδης και Γιώργος Ρότσας. Επίσης βραβεύτηκε για τις μαθητικές τους επιδόσεις ο αριστούχος μαθητής της Γ’ λυκείου Χριστόφορος Κουντουρατζής και σε κλίμα συγκίνησης, για την κατάθεση ψυχής και την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ο αθλητής της παιδικής μας ομάδας Κωνσταντίνος Μανιός.

Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί ιδιαίτερα το κατάστημα ξηρών καρπών του Γιάννη Χατζηαβραμίδη, για την βασιλόπιτα και τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους αθλητές, τους φούρνους Φελλαχίδη, για τον υπέροχο μπουφέ, την εταιρία Coca Cola 3E για την προσφορά χυμών, αναψυκτικών και νερών, το κέντρο Zen Relaxing Spa για το υπέροχο πακέτο προσφοράς που χάρισε στον αθλητή της ανδρικής μας ομάδας που έτυχε το φλουρί, το κατάστημα ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΧΡΟΝΗΣ για την προσφορά σε μπάλες μπάσκετ στους αθλητές όλων των τμημάτων που έτυχαν το φλουρί, το κατάστημα διαφημιστικών αντικειμένων και δώρων του Στράτου Φασουλά για την προσφορά αθλητικού υλικού στους αθλητές όλων των τμημάτων που έτυχαν το φλουρί και το κατάστημα παιχνιδιών ΜΕΤΑΞΑΣ για την προσφορά παιχνιδιών στους αθλητές των τμημάτων ΜΙΝΙ που έτυχαν το φλουρί.

Ευχαριστεί για την παρουσία και τη διαρκή στήριξη τους, τους χορηγούς μας μικροβιολόγο Ηλία Καρακίτσο, τον κτηνίατρο Δημήτρη Μαντούδη, τα φυτώρια Βουδουλάκη, τα cafe Black Drop, 18 και 180, το coffee island Αμυγδαλεώνα, το Just coffee, το κατάστημα Ορθοπεδικών, ιατρικών, οργάνων γυμναστικής και αναπηρικών ειδών του Παύλου Βρεττού, τα εκπαιδευτήρια ΘΩΜΑ και το κατάστημα GRILL BROS.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι αθλητές της Αγίας Βαρβάρας είχαν την χαρά να διασκεδάσουν με παιχνίδια και διαγωνισμούς όσο οι γονείς απολάμβαναν τα ροφήματα τους στο κυλικείο και τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Ποταμουδίων.

Πηγή: σελίδα Αγίας Βαρβάρας fb

Read 902 times Last modified on Wednesday, 12 February 2020 14:02

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker