http ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΠΑΖΙΔΗΣ: Ευχαριστήρια επιστολή, μετακομίζει στην ΧΑΝΘ
Monday, 24 June 2019 19:28

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΠΑΖΙΔΗΣ: Ευχαριστήρια επιστολή, μετακομίζει στην ΧΑΝΘ

Written by 

Ο Στέλιος Απαζίδης αποχωρεί, όπως αναφέρει σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή που μας απέστειλε, από τον ΓΣ Ελευθερούπολης καθώς λόγω σπουδών πρέπει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστεί όλους για την εμπιστοσύνη και ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την πορεία του στην ιστορική ΧΑΝΘ.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:  «Είναι σίγουρα παράξενο και πρωτόγνωρο συναίσθημα να αφήνεις ‘’το αθλητικό σου σπίτι΄΄  και την  ΄΄οικογένειά σου΄΄ μετά από 12 χρόνια, γεμάτα με υπέροχες στιγμές που θα σε συνοδεύουν σε όλη σου την ζωή.

Αισθάνομαι χαρούμενος και ευλογημένος για όσα έζησα, μόλις έως τα 19 μου χρόνια, ως μέλος αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ ομάδας, ιδίως τα τελευταία 3 χρόνια με τις διαδοχικές ανόδους, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία την φετινή χρονιά, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Εκπαιδευτικοί λόγοι με υποχρεώνουν να παραμείνω στην Θεσσαλονίκη και ως εκ τούτου πρέπει να αφήσω την αγαπημένη μου ομάδα να πορευτεί χωρίς εμένα, αλλά ταυτόχρονα, αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχής που εντάσσομαι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη και ιστορική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ.        

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον προπονητή μου ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια και με εξέλιξε ως αθλητή σε υψηλότερο επίπεδο και του εύχομαι τα καλύτερα για την νέα χρονιά.

Τον  μοναδικό  ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΛΛΑΚΗ  για όσα έχει κάνει για εμένα σε όλα τα επίπεδα.

Τον προπονητή ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης  ΑΛΕΞΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ  για όσα μου πρόσφεραν  σε αυτά τα  χρόνια συνεργασίας μας.

Ευχαριστώ,  τέλος, τους συμπαίκτες μου για όλη αυτήν την υπέροχη χρονιά και όσα μοιραστήκαμε μαζί. Τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και να έχουν μία ακόμη υπέροχη χρονιά του χρόνου, όπου και αν βρίσκονται.

Καλό καλοκαίρι, με υγεία σε όλους!

Εύχομαι στην ομάδα  καλή επιτυχία του χρόνου στην Α2!»

               

Read 1116 times Last modified on Monday, 24 June 2019 19:31

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker