http Items filtered by date: Wednesday, 03 November 2021

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Ο.Π.Α.Π για την προμήθεια αθλητικού υλικού μέσω του προγράμματος "Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ". Η Ακαδημία μας ανήκει στο δίκτυο του ΟΠΑΠ εδώ και αρκετά χρόνια και μαζί με άλλες 170 περίπου ακαδημίες απολαμβάνει τα προνόμια του προγράμματος αυτού (Ομαδική ασφάλιση ποδοσφαιριστών, festivals, εκδηλώσεις, αθλητικό υλικό,  επιστημονική υποστήριξη), ενισχύοντας με τον τρόπο αυτόν ακόμη περισσότερο την εκπαίδευση των μικρών μας ποδοσφαιριστών.

Η Ακαδημία μας θα ήθελε να κάνει γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, κόσμο του Νομού μας την προσπάθεια που κάνει ο ΟΠΑΠ για να βοηθήσει και αυτός στην ανακαίνιση δύο μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων, του «Αγία Σοφία» και του «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» μέσω του θεσμού της ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ.

Ο θεσμός αυτός αφορά ένα app που μπορεί να κατεβάσει ο καθένας στο κινητό του τηλέφωνο και παίζοντας παιχνίδια που περιλαμβάνει το app παίρνει πόντους που μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε χρήματα που δίδονται στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων. Επί της ουσίας κάθε πόντος στα παιχνίδια μεταφράζεται σε χρήματα που δίνει ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, αποτελεί δηλαδή μία κοινωνική προσφορά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Κάθε παιχνίδι που παίζουμε στην εφαρμογή αυτοί μας κάνει «χορηγούς» στο μεγάλο αυτό έργο που αφορά τα παιδιά. Το πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ έχει φτιάξει εδώ και χρόνια τη δική του ομάδα μέσα στο app με όνομα: #SportsAcademiesOpap και μέσω αυτής προσφέρει ένα σημαντικό ποσό κάθε χρόνο στην ανακαίνιση των νοσοκομείων. Συμβάλλοντας, λοιπόν, κι εμείς στην προσπάθεια αυτή, σας καλούμε να εγγραφείτε στην παραπάνω εφαρμογή, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Κατεβάζουμε την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ (Contribution Squad) από το Google Store ή το App Store του κινητού μας, βάζουμε στην μηχανή αναζήτησης την ομάδα # SportsAcademiesOpap και γινόμαστε μέλη της, και παίζουμε διαδικτυακά παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό μεγαλώνουμε το ποσό της συνεισφοράς του ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου θα πραγματοιηθεί στις 7/11 (15:00) και στο πλαίσιο αυτής η Νατάσα Μυλοπούλου θα σφυρίξει στην Αλεξανδρούπολη στο ματς της τοπικής Ένωσης με την Δόξα  Δράμας. Θα έχει βοηθούς τους συντοπίτες της Καρασαββαιδη και Ζαχαριά.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους κάλεσε στην Εθνική Ελπίδων ο κ. Γιώργος Σίμος, ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη Λευκορωσία (12/11/2021, 16:00) και την Ισλανδία (16/11/2021, 16:00) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ πήρε, μεταξύ άλλων, και ο καβαλιώτης άσος του ΠΑΟΚ, ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ.

Η αποστολή

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κοπεγχάγη θα ασχοληθούμε σταπρογνωστικά Πέμπτης.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ο πλήρης οδηγός για ρουλετα

Ράντερς - Γιάμπλονετς:

Με την Άλκμααρ να είναι το φαβορί για τη μία θέση στον 4ο όμιλο του ECL, το ματς της Δανίας θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα που λογικά θα ακολουθήσει τους Ολλανδούς στην επόμενη φάση.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker