http Items filtered by date: Saturday, 22 December 2018

Ο Μακεδονικός Αμισιανών κατέκτησε, παρά την λευκή ισοπαλία με την Καβάλα 2004/ΑΕΚ Β΄, τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Ισοπαλία και στο Κωτσάλου, πρώτη νίκη για τις Ελπίδες Καβάλας, αναβολή στο Ζυγός λόγω ασθένειας των ποδοσφαιριστών του Κεραυνού Καλλιράχης, άνευ αγώνα νίκη για τον Άρη Πρίνου. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Παρά την λευκή ισοπαλία στην 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας ο ΜΑ Ορφανίου κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Με νίκες συνέχισαν ο Αστέρας Φωλιάς, ο Κεραυνός Ελευθερών, ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα αλλά και ο ΑΟ Κάριανης. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Ο ΓΣ Ελευθερούπολης κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου για την 11η αγωνιστική του Ομίλου Βορρά της Β΄ Εθνικής με 67-57 και όλοι αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία.

Άγνωστος εισήλθε, σύμφωνα με ανακοίνωση, το βράδυ του Σαββάτου 22/12 στο δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης με το αυτοκίνητο και έκανε ζημιά στον αγωνιστικό χώρο!!! Το γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει!!!!Το σίγουρο είναι ότι έβαλε σε διαδικασία όλες τους μηχανισμούς ώστε να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του. Η ανακοίνωση  αναφέρει:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Μαδέσης αποχώρησε, όπως ανακοίνωσε με επιστολή του, από τον πάγκο του Ατρόμητου Χαλκερού μετά από έξι μήνες παρουσίας και συνολικά 20 βαθμούς στο πρώτο μισό της φετινής Α΄ κατηγορίας. Ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν και μοιράζει ευχές για καλές γιορτές. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βύρωνας κατέκτησε άνευ αγώνα νίκη αφού ο Ολυμπιακός Καβάλας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Η Δόξα Θεολόγου κέρδισε το ντέρμπι με τον Ορφέα, τρίποντο για τον Θεαγένη. Πολύτιμα «διπλά» για Βρασίδα Ν. Περάμου, Ναζιανζό Ν. Καρβάλης και Φρίξο Πλατανοτόπου. Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στις Πηγές μεταξύ του τοπικού Άρη και της Αναγέννησης Λιμεναρίων. Αναλυτικά:

Published in Α’ ΕΠΣΚ
Page 1 of 2

Articles by Author

« December 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
eXTReMe Tracker