http Items filtered by date: Saturday, 25 January 2020

Η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ακαδημίας της Αναγέννησης Λιμεναρίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/1 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Η Energean Kavala BC έκανε το αυτονόητο στο εντός έδρας ματς με τους Μαχητές για την 16η αγωνιστική του Ομίλου Βορρά της Β΄ Εθνικής, κερδίζοντας τους με 77-60. Η ομάδα της Καβάλας πήρε διαφορά ασφαλείας από την αρχή του αγώνα και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του.

Ο Άρης Πρίνου πέρασε με 0-6 από το Κωτσάλου και σε συνδυασμό με το «Χ» του Άρη Ζυγού στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Καβάλας και την ήττα του Μακεδονικού Αγιάσματος από τον Ποσειδώνα ξέφυγε στην κορυφή στο +3 από τον Άρη μετά την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας. Ο Κεραυνός Καλλιράχης πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Θεαγένη, τρίποντα για ΠΑΟΚ, Ποντιακό Ποντολιβάδου. Άνευ αγώνα νίκη για την Θράκη Γραβούνα. Αναλυτικά:

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Το Βυζάντιο κατέκτησε το «διπλό» επί των Ελπίδων με το ευρύ 8-0 για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας και παραμένει στην κορυφή. Από κοντά ο Κεραυνός Ελευθερών και  η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας που κατέκτησαν πολύτιμα τρίποντα επί του Κεραυνού Κρηνίδων και στην Παναγία αντίστοιχα. «Διπλό» για την Ασπίδα Πολυστύλου στο «Δ. Παρίδης», τρίποντα για Ατρόμητο Ακροβουνίου και ΑΣ Παγγαίο. Άνευ αγώνα νίκη για τον Μακεδονικό Αμισιανών, ρεπό είχε ο ΜΑ Φιλίππων. Αναλυτικά:  

Published in Β’ ΕΠΣΚ

Ο Βύρωνας Καβάλας πέρασε από τις Πηγές και σε συνδυασμό με το «Χ» του Μ.Α. Ορφανίου στον Πλατανότοπο πάτησε στην κορυφή της κατάταξης μετά την 16η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας. Πολύτιμα «διπλά» κατέκτησαν η Αναγέννηση Λιμεναρίων, ο Αστέρας Φωλιάς και ο Απόλλων Χρυσοχωρίου. Με νίκη συνέχισε την προσπάθεια του ο Ορφέας Ελευθερούπολης, τρίποντο και για την Δόξα Αμυγδαλεώνα. Αναλυτικά:

Published in Α’ ΕΠΣΚ

Ο Πρόεδρος της Δόξας Θεολόγου, Φίλιππος Καλαϊτζής, σε τηλεφωνική επικοινωνία θέλησε να καταδικάσει την κίνηση του έμπειρου άσου της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, Κομεσίδη, να σκοράρει ενώ είχε πέσει παίκτης της Δόξας και είχαν σταματήσει όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« January 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
eXTReMe Tracker