http Items filtered by date: Sunday, 14 June 2020

Ο  Μ.Α. Ορφανίου επιστρέφει μετά από είκοσι και πλέον χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε πριν από λίγο την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Ανέστη Κουνατίδη.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα μέλη της νέας Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, Σταύρος Μάνταλος, Δημήτρης Κωνσταντάρας και Βασίλης Καραβασίλης,  έδωσαν το δικό τους… στίγμα με την ανάληψη των καθηκόντων τους. Με δηλώσεις τους ευχαρίστησαν την διοίκηση της Ένωσης για την εκτίμηση και επιλογή. Αναφέρουν ότι θα προσπαθήσουν για το καλό του καβαλιώτη διαιτητή. Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Παύλος Βογιατζόγλου έχει συνδέσει το όνομά του με την παρουσία του Φρίξου Πλατανοτόπου στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας. Τρία χρόνια ήταν στη θέση του προέδρου του συλλόγου όμως ανακοίνωσε την αποχώρηση του. Έκανε τον μίνι απολογισμό, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και την οικογένεια του και δήλωσε πως οποιοσδήποτε ζητήσει την βοήθεια μου για την ομάδα θα την έχει. Αναλυτικά, η επιστολή του Παύλου Βογιατζόγλου αναφέρει τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση του Βρασίδα Ν. Περάμου ανακοίνωσε άλλη μια ανανέωση συνεργασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α΄ κατηγορία.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι συμμετέχοντες παραμένουν ίδιοι, οι ρόλοι αλλάζουν… Για 10η χρονιά στον Άρη Πηγών παραμείνει το ίδιο Δ.Σ. με τον Πέτρο Γιαντσελίδη να αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« June 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker