http Items filtered by date: Monday, 09 March 2020

Μετά την απόφαση των Υπουργείων Υγείας - Παιδείας περί αναστολής της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας λόγω Κοροναϊού και την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ ΚΑΒΑΛΑΣ για προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων υποδομής μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020 ,γνωστοποιούμε ότι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα παραμείνει κλειστή και δεν θα λάβει μέρος σε καμία εκδήλωση σεβόμενη τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και λαμβάνονται ανά την επικράτεια για ένα τόσο κρίσιμο θέμα.

Δελτίο Τύπου 

Σε συνέχεια της απόφασης του υπουργείου Υγείας, περί αναστολής της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του Κορωνοϊού, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προβαίνει και η ίδια στην προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων υποδομής, εναρμονιζόμενη πλήρως με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται ανά την επικράτεια. Η διακοπή αυτή αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020. 

Αύριο, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας και θα… σφραγιστούν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό της διοργάνωσης.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ένα κύπελλο και πέντε μετάλλια (2 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο) γύρισε η πενταμελής ομάδα των αθλητών του συλλόγου ΑΣ «Αετός» Καβάλας από τον πρώτο αγώνα σκοποβολής πήλινου στόχου, του Πανελληνίου πρωταθλήματος σκητ Β΄ & Γ΄ κατηγορίας, που έγινε το Σάββατο και την Κυριακή 7 & 8 Μαρτίου 2020, στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Θεσσαλονίκης, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας.

Η διοίκηση του ΑΣ Νέστος μας απέστειλε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας, τον Γενικό Διευθυντή αυτού κ. Γιαννίκο και τον πρόεδρο των εργαζομένων στα Λιπάσματα κ. Κοργιανόγλου για τη συμπαράσταση. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά την κυβερνητική απόφαση για διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων ανά την επικράτεια χωρίς την παρουσία κοινού, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας αυτής αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα τους συλλόγους του νομού μας, μπροστά στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« March 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
eXTReMe Tracker