http Όλα για όλα ο Σερδερίδης στο Φθινοπωρινό Ράλλυ!
Thursday, 21 October 2021 19:52

Όλα για όλα ο Σερδερίδης στο Φθινοπωρινό Ράλλυ!

Written by 

Μόλις δύο εβδομάδες μετά το επεισοδιακό Ράλλυ ΔΕΘ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ συνεχίζεται στην περιοχή της Ιτέας με το Φθινοπωρινό Ράλλυ. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης με συνοδηγό στο Skoda Fabia Rally2 Evo, τον πολύπειρο Frederic Miclotte, αγωνίζεται στην τέταρτη και προτελευταία στροφή του θεσμού με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Καβαλιώτη οδηγού στο Φθινοπωρινό Ράλλυ, καθώς αγωνίστηκε σε αυτό το 2018 αλλά και το 2019: «Αυτή είναι η τρίτη φορά που επισκεπτόμαστε την Ιτέα, οπότε έχουμε μια πρώτη εικόνα των διαδρομών που απαρτίζουν τον αγώνα. Αντίστοιχη εμπειρία όμως έχουν και οι Έλληνες αντίπαλοί μας και πιστεύω πως και ο Κύπριος επικεφαλής του πρωταθλήματος θα προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτήσεις του αγώνα, έχοντας κάνει τις κατάλληλες αναγνωρίσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του Σερδερίδη, ο οποίος συνέχισε: «Οι Καρούτες είναι μια από τις αγαπημένες μου ειδικές. Έχει τα πάντα και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ειδικά στα κατηφορικά κομμάτια»

Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή δείχνουν να προβληματίζουν τον Ιορδάνη Σερδερίδη, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο λασπωμένο σε αρκετά σημεία του Ράλλυ Ακρόπολις και στο βρεγμένο Ράλλυ ΔΕΘ, επιθυμεί συνθήκες …Ελλάδας: «Θα προτιμούσα να μη βρέξει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στη Θεσσαλονίκη δυσκολευτήκαμε, οπότε εάν ο καιρός μας κάνει το χατίρι, θα το ευχαριστηθούμε τόσο εμείς, οι αγωνιζόμενοι, όσο και οι θεατές. Ό,τι και να γίνει, όμως, είμαστε προετοιμασμένοι και θα χαράξουμε την αντίστοιχη στρατηγική», δήλωσε ο κάτοχος του WRC Trophy του 2017, ο οποίος ανέφερε σχετικά με το στόχο του στον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ: «Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ζωντανοί στη μάχη του τίτλου! Ο συναγωνισμός στον αγώνα με την προσθήκη του περσινού πρωταθλητή Ελλάδος είναι αυξημένος. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε έναν καλό ρυθμό εξ αρχής και να κυνηγήσουμε τους πρώτους.   

Το Φθινοπωρινό Ράλλυ απαρτίζεται από πέντε ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 76 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

**Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Φθινοπωρινό Ράλλυ μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

 

Δελτίο Τύπου

Read 313 times

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker