http Δεύτερη θέση στο Ράλλυ ΔΕΘ, δεύτερη θέση και στο πρωτάθλημα για τον Ιορδάνη Σερδερίδη!
Monday, 11 October 2021 16:35

Δεύτερη θέση στο Ράλλυ ΔΕΘ, δεύτερη θέση και στο πρωτάθλημα για τον Ιορδάνη Σερδερίδη!

Written by 

Στο λασπωμένο Ράλλυ ΔΕΘ αγωνίστηκε ο Ιορδάνης Σερδερίδης, αγώνα που αποτέλεσε τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Με μόνιμο συνοδηγό στο Skoda Fabia Rally2 Evo τον Fred Miclotte, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση και με αυτό τους το αποτέλεσμα σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση του θεσμού.

 Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των πληρωμάτων με τους οργανωτές να ακυρώνουν τις δύο από τις τέσσερις αρχικά προγραμματισμένες διαδρομές του αγώνα: «Οι συνθήκες του αγώνα θύμιζαν Ράλλυ Ουαλίας. Παντού λάσπη!» ήταν τα πρώτα λόγια του Καβαλιώτη οδηγού, ο οποίος συνέχισε: «Σκοπός μας ήταν να τερματίσουμε ώστε να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Και το καταφέραμε!»

Η κατάσταση των δρόμων από τη συνεχή βροχόπτωση άλλαξε τα σχέδια του πληρώματος, το οποίο διαχειρίστηκε πιο μυαλωμένα την κατάσταση: «Περισσότερο οδηγήσαμε με μυαλό, ώστε να διατηρήσουμε το αυτοκίνητο εντός δρόμου, καθώς ήταν εύκολο να βγεις εκτός ακόμη και με χαμηλή ταχύτητα. Χάρη στην πολύτιμη καθοδήγηση του συνοδηγού μου, καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι και από τα δύο περάσματα, πετυχαίνοντας το καλύτερο φετινό μας αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Σερδερίδης.

Για πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια το Ράλλυ ΔΕΘ περιλάμβανε χωμάτινο σκέλος, με τον οδηγό να το διασκεδάζει: «Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες το απολαύσαμε. Από τη μία ήρθε το αποτέλεσμα που επιδιώκαμε και από την άλλη αγωνίστηκα κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Παράλληλα ήρθαν οι συγγενείς μου να παρακολουθήσουν την προσπάθειά μου και αυτό αποτέλεσε εξτρά κίνητρο.  Το χαρήκαμε», ανέφερε ο Καβαλιώτης οδηγός.

**Ακολουθήστε  τον Ιορδάνη Σερδερίδη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου

Read 467 times Last modified on Tuesday, 12 October 2021 00:43

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker