http Έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς δηλώνει ο Ιορδάνης Σερδερίδης!
Saturday, 31 July 2021 09:35

Έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς δηλώνει ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

Written by 

Έτοιμος εμφανίζεται ο Ιορδάνης Σερδερίδης για το Ράλλυ Κορίνθου. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ συνεχίζεται την Κυριακή 1 Αυγούστου και ο Έλληνας οδηγός, έχοντας στο δεξί μπάκετ τον Fred Miclotte θα αγωνιστεί στο δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα.

Με την έλευση δύο Κυπριακών πληρωμάτων, ο συναγωνισμός είναι αρκετά έντονος στο θεσμό, κάτι που γνωρίζει ο Σερδερίδης: «Οι Κύπριοι είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους μας. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να κινηθούμε στο ρυθμό τους. Χωρίς άγχος, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη, με σκοπό να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Καβαλιώτη οδηγού, ο οποίος συνέχισε: «Βέβαια, δεν πρέπει να ξεγράψουμε και τους ελληνικούς συνδυασμούς, που απέδειξαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ότι έχουν την ταχύτητα. Το θετικό είναι πως το επίπεδο συναγωνισμού πλέον έχει ανεβεί και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα»

Με αρκετές πλέον εμπειρίες από τους χωμάτινους αγώνες της χώρας μας, ο κάτοχος του WRC Trophy το 2017 δήλωσε αναφορικά με τις δύο διαδρομές που περιλαμβάνει το Ράλλυ Κορίνθου: «Έχουμε αγωνιστεί παλαιότερα στις δύο αυτές ειδικές. Είναι πιο γρήγορες από αυτές της Λαμίας και μας αρέσουν. Έχουν κάποια δύσκολα σημεία που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, και να οδηγήσουμε μυαλωμένα. Είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι διαδρομές μετά το πρώτο πέρασμα.»

Λίγες ώρες πριν ριχτεί στη μάχη του δεύτερου αγώνα της χρονιάς, ο Ιορδάνης Σερδερίδης είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις τελευταίες ρυθμίσεις στο Skoda Fabia Rally2 Evo: «Πραγματοποιήσαμε αρκετά χιλιόμετρα δοκιμών σε παρόμοιες συνθήκες οδοστρώματος με αυτές που θα συναντήσουμε στον αγώνα. Με τη βοήθεια του Eric Camilli, βρήκαμε το κατάλληλο στήσιμο του Fabia Rally2 Evo! Σίγουρα οι υψηλές θερμοκρασίες θα μας ταλαιπωρήσουν στον αγώνα, ωστόσο είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα ανταπεξέλθουμε»

Το 18ο Ράλλυ Κορίνθου έχει ως επίκεντρο το Λουτράκι και περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές, 2 επαναλαμβανόμενες, συνολικού μήκους 74 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Κορίνθου μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου

Read 408 times Last modified on Saturday, 31 July 2021 09:38

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker