http ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Δ.Σ. Αετός προς το δήμο Παγγαίου
Wednesday, 12 May 2021 07:24

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Δ.Σ. Αετός προς το δήμο Παγγαίου

Written by 

Οι αθλητές, τα μέλη, και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΕΤΟΣ» Νέας Καρβάλης – Καβάλας θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Δήμο Παγγαίου και τον Δήμαρχο κύριο Φίλιππο Αναστασιάδη, ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κύριο Χρήστο Μποσμπότη, προσωπικά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Γάκη Κωνσταντίνο, και επίσης τα Τοπικά Συμβούλια της Ελευθερούπολης και της Νέας Περάμου.

Ο Σύλλογός μας θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τα ανωτέρω πρόσωπα και φορείς, για την παραχώρηση και την χρήση του Δημοτικού Σταδίου Ελευθερούπολης, και ενός άλλου υπαίθριου χώρου στην Νέα Πέραμο, για τις ανάγκες των προπονήσεων και της αγωνιστικής προετοιμασίας των αθλητών, του νεοσύστατου τμήματος της τοξοβολίας που δημιούργησε, καθώς επίσης γιατί παράλληλα βοηθούν στην ανάπτυξη ενός Ολυμπιακού αθλήματος στην περιοχή μας.

Έχοντας γνώση λόγω της αθλητικής ιδιότητάς μας, και με την βοήθεια της ενημέρωσης στον χώρο του αθλητισμού, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Παγγαίου αποτελεί το πρότυπο του Δήμου για τον αθλητισμό στην περιοχή μας, που πρέπει να μιμηθούν οι υπόλοιποι. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Παγγαίου, που ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό και το δείχνει, που βοηθάει τους αθλητές και τους συλλόγους και το κάνει, γιαυτό πρέπει να είναι και οι δημότες του περήφανοι που έχουν Δήμαρχο & Αντιδήμαρχο για τον αθλητισμό με έμπρακτη υποστήριξη.

Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στην κοινή αυτή αθλητική προσπάθεια και υποσχόμεθα να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο μεγαλείο του αθλητικού έργου σας. Με ειλικρινή εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 
Read 375 times Last modified on Wednesday, 12 May 2021 07:27

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker