http ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Στις 22/3 ο «3ος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»
Tuesday, 03 March 2020 15:53

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Στις 22/3 ο «3ος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Written by 

Ο Δήμος Παγγαίου με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ, και με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνουν τον 3ο αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη με την ονομασία «Παπαχρηστίδειος Δρόμος».  Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, με αφετηρία και τερματισμό τον Περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου. Φέτος, η διοργάνωση αναβαθμίζεται καθώς προστέθηκε και η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων. Θα γίνουν επίσης αγώνες 5χιλ. και 1000μ. για παιδιά δημοτικών σχολείων.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: 10.000μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Κυκλική μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και προστίθεται ο περιμετρικός δασικός δρόμος στους πρόποδες του Συμβόλου.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 11.00 (με χρονικό όριο τερματισμού 1 ώρα 15’ από την ώρα εκκίνησης)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, γεννημένοι από το 2002 και μεγαλύτεροι, καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Α. 5.000μ. Κυκλική διαδρομή στον αστικό ιστό της πόλης, με ώρα εκκίνησης 11:15.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, γεννημένοι από το 2007 και μεγαλύτεροι, καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

Β. 1.000μ. για μαθητές-τριες Δημοτικών σχολείων με αφετηρία και τερματισμό στον ίδιο χώρο με ώρα εκκίνησης 12:30.

ΕΠΑΘΛΑ

-Στον πρώτο νικητή-νικήτρια κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα

-Στον δεύτερο νικητή-νικήτρια αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα

-Στον τρίτο νικητή- νικήτρια χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα

-Σε όσους τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ –ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό πρώτων βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές- Διασώστες που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι συμμετέχοντες-δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.

Υπεύθυνες δηλώσεις θα υπάρχουν στην γραμματεία των αγώνων.

Οι αθλητές -τριες μέλη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ θα αγωνίζονται προσκομίζοντας το αθλητικό τους δελτίο και την κάρτα υγείας, όπως ο νόμος ορίζει.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στο mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και ώρα 23:00. Καθώς και τη μέρα του αγώνα μέχρι τις 10.15.

Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Επικοινωνία – Πληροφορίες:

Δράκου Κατερίνα : 6936754030

Δεληγιαννάκη Κατερίνα : 6948740137

Τεχνικός υπεύθυνος του αγώνα

Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται ο προπονητής του ΟΚΑΚ, Θανάσης Κωνσταντινίδης ο οποίος θα συνεργάζεται με τους τεχνικούς συμβούλους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ.κ.Ζορμπά Σταύρο και Σουλτάνη Άγγελο.link εγγραφών:
https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx…

link 10km:
https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx…
link 5km:
https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx…
link 1000m
:https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx…

 

Read 851 times Last modified on Tuesday, 03 March 2020 16:02

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker