http ΡΑΛΛΥ: Ξανά στην Ελλάδα ο Σερδερίδης
Friday, 20 September 2019 05:01

ΡΑΛΛΥ: Ξανά στην Ελλάδα ο Σερδερίδης

Written by 

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης επιστρέφει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Φθινοπωρινό Ράλλυ, τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Ο συμπατριώτης μας που κατοικεί μόνιμα στο Λουξεμβούργο δε ξεχνάει την πατρίδα και τους Έλληνες φίλους του αθλήματος και δίνει το «παρών» στα Ακροπολικά χώματα της Φωκίδας για άλλη μια χρονιά.

 

«Αποφασίσαμε με την ομάδα μου να συμμετάσχουμε στο Φθινοπωρινό Ράλλυ πραγματικά την τελευταία στιγμή. Η ιδέα ήταν να ξεφύγω από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να διασκεδάσω σε έναν αγώνα που αγαπώ ιδιαίτερα, εξαιτίας των εξαιρετικών ειδικών διαδρομών. Τα ράλλυ που έτρεξα φέτος ήταν ελάχιστα και όλα σε κοντινή απόσταση από την έδρα μου, οπότε μια ακόμα επίσκεψη στην Ελλάδα αποτελεί το τέλειο χαλάρωμα για μένα.»

Ο Καβαλιώτης οδηγός μετά την κατάκτηση του Επάθλου ιδιωτών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ το 2017, αφοσιώθηκε στις επιχειρήσεις του με επιλεκτικές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο Φθινοπωρινό Ράλλυ θα οδηγήσει Skoda Fabia R5 ένα αυτοκίνητο που του χάρισε δύο βάθρα στα ελληνικά χώματα πέρυσι αλλά και την πρώτη ελληνική θέση στο Ράλλυ Ακρόπολις!

«Το Skoda Fabia R5 είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο της κατηγορίας και φημίζεται για την αξιοπιστία του που είναι απαραίτητη στα σκληρά χώματα και τις υψηλές θερμοκρασίες. Έχω να συμμετάσχω σε χωμάτινο αγώνα σχεδόν έναν χρόνο, από το περσινό Ράλλυ Αυστραλίας. Γνωρίζω ότι δεν έχω το ρυθμό για να  στον αυξημένο ανταγωνισμό του φετινού αγώνα, με τους αγώνες που έλαβα μέρος φέτος να είναι όλοι ασφάλτινοι. Δεν σας κρύβω όμως πως τα χώματα της Ελλάδας είναι αυτά που προτιμώ. Οι ειδικές διαδρομές εδώ είναι πιο τεχνικές σε σχέση με τους χωμάτινους αγώνες που έχω τρέξει ανά τον κόσμο και με βολεύουν περισσότερο».  

Ο Σερδερίδης δεν έθεσε κάποιο στόχο για το συγκεκριμένο αγώνα παρά μόνο την ολοκλήρωση του και τη συμπλήρωση των αγωνιστικών του χιλιομέτρων, ενώ δεν αποκλείει εκπλήξεις στο μέλλον.

«Ήρθαμε εδώ για να διασκεδάσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα παρά μόνο η ευχαρίστηση των Ελλήνων θεατών που θα ανεβούν στο βουνό. Υπάρχει η σκέψη να ακολουθήσω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη νέα χρονιά, αν μπορέσω να «κλέψω» λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, ενώ όνειρο μου είναι και η συμμετοχή στο Ράλλυ Σαφάρι!»

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Φθινοπωρινό Ράλλυ μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/SerderidisJourdan/

Δελτίο Τύπου

Read 850 times

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker