Print this page
Monday, 06 May 2019 13:19

ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Χάλκινη η Νικολέτα Μίγγου στο Πανελλήνιο νεανίδων

Written by 
Rating :
(0 votes)

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό Εφήβων-Νεανίδων στο Ωραιόκαστρο -Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τεκβοντό. Η αθλήτρια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρυσούπολης, Νικολέτα ΜΙΓΓΟΥ, συνοδευόμενη από τον  προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου κατόρθωσε μετά από τέσσερις αγώνες (τρεις νίκες μια ήττα) να πλασαριστεί στα μετάλλια. Η Μαρία Κασάπη ηττήθηκε στο δεύτερο και παρέμεινε στη 5η θέση.

 

Δήλωση του προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου: «Η ΜΙΓΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ γεν.2004 , αγωνίστηκε για 1η φορά στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων .στη κατηγορία -55 κιλών και ηλικίες (2002-2003-2004) . Μικρότερη ηλικιακά αντιμετώπισε έμπειρες αθλήτριες και κατόρθωσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο επάξια εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την μοριοδότηση για το πανεπιστήμιο.

Η ΚΑΣΑΠΗ ΜΑΡΙΑ γεν. 2004 αγωνίστηκε για 1η φορά στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων στη κατηγορία +68 κιλών και ηλικίες (2002-2003-2004) και αυτή μικρότερη ηλικιακά στο κρίσιμο αγώνα για τα μετάλλια ενώ προηγήθηκε με οκτώ (8) πόντους ηττήθηκε με σκορ 14-13 και σε βάρος της έξι παρατηρήσεις σίγουρα δεν της άξιζε το αποτέλεσμα αλλά ο πρωταθλητισμός τα έχει αυτά .

Συγχαίρω την Νικολέτα για την κατάκτηση του Πανελληνίου μεταλλίου και την Μαρία για την πολύ καλή προσπάθεια εύχομαι καλή συνέχεια και επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου επίσης ευχαριστώ τη προπονήτρια Ματίνα Κατικιώτη για την όλη βοήθεια στην αγωνιστική προετοιμασία των αθλητριών.

Το Δ.Σ και τα μέλη του συλλόγου συγχαίρουν την αθλήτρια ΜΙΓΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ και την ΚΑΣΑΠΗ ΜΑΡΙΑ και τους προπονητές Ιωάννη Θεοδώρου και Κατικιώτη Ματίνα και.εύχονται σε ανώτερα».

Read 1002 times Last modified on Monday, 06 May 2019 13:21
eXTReMe Tracker